Milyen szobám legyen? /szín, berendezés stb. /
Szerintem nagyon jó és ízléses színekben gondolkodsz!
Én ezt a kombinációt képzelem el:
A 3 egyszínű fal krémszínű, a 4. meg csokibarna. Az ablak függönye krémszínű, ami mellé két oldalt, krémszín szövettel összefogva, csokibrna sötétítőfüggönyök vannak. A függönycsipesz és a karnis majdnem fekete, csak egy árnyalattal viágosabb színű. Az ágy világosbarna, és csokiszín ágyterítővel lefedett. A parketta egy árnyalattal sötéttebb mint az ágy fája. Ebben a szobába lehetne teeni egy kis szekrényt az ágy mellé, mely szép maghagónifából van, és 3-4 kis fiók van benne. A kovácsoltvas tükröt lecserélném sötétbarna színű fára(csak a vas részét, a tükör maradna). Egy szép világosbarna íróasztal, és egy faszék, melynek puha párnázott ülése van, ez fekete, vagy csokiszín. Egy magas barnás-arany színű állólámpa, és egy ugyanilyen asztali lámpa. Az ajtó mögött lehet egy kis kb. 25-30 cm-es kovácsoltvas ruhaakasztó. Egy nagy könyvespolc,és egy ruhásszekrény is jól mutat világosbarna színnel. Esetleg lehet szőnyeg is, é ha igen, akkor mindenképp valami mintásat, pl. világosbarna-krémszín kombinációjával.
Remélem tetszett, én ezt gondoltam!
Sztem az elképzelésed nagyon jó, bár fekete helyett inkább sötétbarnába gondolkoznék, mert az barátságosabb, természetesebb hatású. A csíkozás sztem nagyon eredeti. itt van is rá néhány: [link]
A kedvencem a sakktábla a falon..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!