Hogyan tervezzem meg úgy a panel lakásomat, hogy az alattam lévő szomszéd, ne halljon semmit a tevékenységeimből?!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kedves utolsó! Ne a szélsőségekböl indulj ki! Ennyi eröbel azt is irhatnánk, hogy minek költözök be, ha 5év mulva ugyis máshol akarok lakni?! Vagy minek eszek, hisz ugyis megéhezek?! Ne haragudj, de butságokat írtál. Meg mi az, hogy a szomszéddal szereltessek fel a mennyezetére hangszigetelést?? :D ezt ugye csak viccnek szántad! Remélem! :D
Szóval gyengébbek kedvéért! Most újítom fel. Szeretném ugy megcsinálni már az elején, hogy a késöbbiekben ne legyen probléma semmivel. Ezért akarom megoldani a hangszigetelést is a padló rögtön már az elején. Ugyanis lesz még olyan, amikor nem lesz nyitva az ablak. Legalább is szerintem lesz még tél, vagy esős idö. (Bár ha hinnék a Majáknak, akkor nem aggódnék már ezeken a dolgokon:) )
A padló és a járólap alá mindenképp valami hangszigetelő anyag kéne, sajnos nem értek hozzá hogy milyen.
Egyébként a panelokban nem az igénytelenség miatt volt eredetileg szőnyegpadló meg pvc, hanem épp a hangszigetelő tulajdonsága miatt. A mai igények persze más mások, ezért kell valami kiegészítő szigetelés a burkolatok alá.
A kedves utolsó vagyok.
Azt írtam, "Szép az igyekezeted!"
Vagyis dicsérendő szerintem, hogy igyekszel mindent megtenni azért, hogy a szomszédaid minél kevesebbet érzékeljenek a mozgásaitokból, sajnos ezek a panelok nem úgy vannak megtervezve és megépítve, hogy ezeket teljes mértékben ki tudjuk küszöbölni.
A példát pedig azért írtam, mert a mi házunkban azok csináltatják meg a saját lakásuk menyezetének szigetelését, akik nem tudják elviselni a szomszédok zaját.
Ettől eltekintve mindennel egyetértek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!