Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Máshol is mindenért felkopog...

Máshol is mindenért felkopog az also szomszéd (panel)? Mert a 11 hos babám egész nap pakol és hát van hogy ez az leesik, az alatunk levő meg folyton kopog, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 19:10
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Nem kopog, de az enyém még nem pakol:) menj le egy tányér sütivel, és mondd el neki, hogy sajnálod, de ez a helyzet, egy babát ne lehet lekötözni, de igyekezni fogsz, hogy lehetőleg ne zavarja nagyon. Kérdezd meg, mikor szokott aludni délután, akkor különösen fogsz figyelni... tudom, hogy ez túlzás, de a kedvességre nem tudnak az emberek visszatámadni és hátha kevesebbet kopog föl. Marha idegesítő lehet.
2009. aug. 11. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én nem kopogtam fel a szomszédnak. Lakott fölöttünk egy család, "csak" egy baba volt, de úgy hangzott mintha legalább öt lenne.

Este tízkor a sírógörcs kerűlgetett, mikor a szobánk felett ütemesen dobolt a padlón valami kemény tárggyal minimum fél óráig. Napközben is nagy volt a nyüzsi, szinte betéve tudtam a napirendjét. Szóval alul lakni sem egyszerű.

Szerintem próbálj kompromisszumot kötni. A vastag szőnyeg sokat tompít a zajokon, a hosszan taró ütemes kalapálást, és a bútor tologatást próbáljátok mellőzni, vagy legalább minimalizálni.

A süti, elnézést kérés, és barátkozás is sokat javíthat a helyzeten, csökkentheti a felkopogások számát:)

Egyébként a zajtól függetlenül imádtam a kiscsávót, zabálnivaló volt!

2009. aug. 11. 21:25
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Nekem öt hónapos a kislányom. Felettünk egy háromgyerekes család lakik, másfél, három, és hat évesek. Anyukájuk egyedül van velük. A gyerekek egész nap ordítanak (a lépcsőház is belezeng), felettünk folyamatosan dübögnek, el-vissza bicikliznek dübörgős kerekű kisbicajjal EGÉSZ NAP. Előfordul, hogy a kislányom nem tud aludni miattuk, olyan szintű a dübögés. Nekem sokszor a fejem fáj belé, főleg, miközben az én kislányom is sír. Egyszer a férjem olyan ideges lett, hogy felkopogott, de leállítottam, mert szerintem az gáz. Jobb volna inkább beszélni velük, de nem merek, nem akarok konfliktust.
2009. aug. 13. 09:29
 4/7 anonim ***** válasza:
93%
szerintem is süti, vastag szőnyeg, vagy van ez a polifomos szőnyeg, olyan mint a puzzle. azt még lehet a kicsi is szeretné, mert szines figurás. Hát igen a panel gáz. Nálunk is volt ilyen. Én nem mentem fel. Azt találgattuk mit tudnak pakolni egész nap. Olyan volt, mintha egész nap bútort tologattak volna meg gyöngyöt szórtak volna. ez van. Itt mindenkinek türelmesnek kell lenni.
2009. aug. 13. 10:59
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk szerencsére szintén kisgyerekesek az alattunk lakók, így megértőek (6 hónappal idősebb a kisfiuk). Persze egy idős nénit bizonyára zavar, ezt meg lehet érteni, de (ahogy az első válaszoló ajánlotta) kenyerezd le egy tál sütivel és beszéljétek meg, hogy a babát nem tudod nyugalomban tartani. :) 15 hós kislány anyukája.
2009. aug. 13. 14:09
 6/7 anonim válasza:
Fölöttünk is kisgyerek lakik, rendszeresen olyan zajok jönnek, mintha vasgolyókat dobálna a parkettára, elég idegesítő, de eszembe sem jut felkopogni/szólni nekik, mert sajnos ez a panellal jár, mindenkinek kell tűrnie egy szintig, mi sem vagyunk tökéletesek :)
2014. jún. 12. 01:19
 7/7 anonim válasza:
Nem ok nélkül teszik. Én is kopogtam már fel mikor zsinórban 3-4 éjjel nem tudtam aludni a rendszeres hangos összejövetelek miatt....
2015. jan. 20. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!