Hogy lehetne ezt megoldani? Tapétával?
A szobámban lefalaztunk egy részt gardróbnak, és most ennek az Ytong falnak a dekorálása a kérdés. Egy csomó műsorban látom, hogy fotó van a falon ilyen nagyban, én is valami ilyesmit képzeltem el: [link] (bocsi a minőségért, így tudtam "lerajzolni")
Szóval, ezt hogyan lehetne megoldani, ha lehetséges? Köszi!
Szerintem Földgolyós tapétát nem tudsz "csak úgy" vásárolni. Keressél egy nagyméretű képet (minimum 8 Megapixel, vagy még annál is nagyobb), ami tetszik neked (NASA weboldalán biztos van ilyen) és ezzel keress meg egy posztert is nyomtató céget. A0-s lapokra ki tudják neked nyomtatni a kép részleteket, te pedig össze tudod rakni a falon, mint egy tapétát.
Szerintem olcsóbb, ha te készíted el az A0-s kép részleteket.
Ők pl. gyártanak egyedi tapétákat:
az oldalon megtalálod az árakat is, attól függően, hogy mekkorára lenne szükséged.
Nalam valamiert nem nyilik meg a linked, de ha foto tapetakat keresel, naluk lehet talalni szepeket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!