Nehéz lefesteni egy szekrényt, hogyan álljak neki? Vagy inkább öntapadós tapétával egyszerűbb, és szebb, tartósabb megcsinálni?
Ha a festés mellett döntesz, 1-2 jó tanács:
Bizonyosodj meg róla, hogy tömör fa a szekrény, mert ha furnér, akkor óvatosan kell csiszolni, nehogy átlukadjon (én beleszaladtam, szalagcsiszoló 1 mp alatt lekapta :) ). Festésnél pedig nekem a henger jött be a legjobban, csak érdeklődj szakboltban hogy milyen festékhez milyen henger való.
A tapéta alatt is lehetnek buborékok, a festés szerintem tartósabb.
Ha le lehet szedni a szekrény ajtajait, akkor fektesd le őket és úgy, vízszintesen fesd le, akkor ne fog megfolyni tutira rajta a festék. Manapság már ezt is lehet hengerrel festeni. Szerintem egy festékboltban, meg tudják mondani, hogy mire és milyen festékre lesz szükséged.
Az öntapadós tapétánál a szélénél, nem lehet szerintem szépen eldolgozni, a festés tökéletesebb megoldás lenne.
1rész trisó 1 rész mész össze kevered tejföl állagúra
Fel viszed a szekrényre egy ecset segítségével.
Vizel átt kened többször.
Ha lejött a festék mosni szárítani.
Utána csiszolj alapozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!