Mit rajzoljak a szobám falára?
Nos, lehet, h ha nem vagy túl tehetséges, nem kéne ezzel próbálkoznod, mert nem biztos, h olyan esz a végeredményt, amit sokáig szívesen néznél.
De mostanában nagyon divatosak a falra ragasztható matricák, lehet, h van valami speciális kifejezés rá, nem tudom, de lakberendezési- és barkácsáruházakban tuti, h találsz.
de ha ceruzával megrajzolom előre, akkor már látom hogy milyen, és azt ki is lehet javitani, és csak utána húznám át filccel, vagy valamivel.
Meg lenne ismerős akinek jobb a kézügyessége, csak ugye meg kéne mondani hogy mit rajzoljon
nagyon eredeti...
még valami hasonló? :D
google-ba üsd be, úgy, hogy képek, szín fekete-fehér:
graffiti vagy az a téma, ami érdekel, pl. flower
egy csomó jópofa fekete-fehér rajz jelenik meg.
Falra úgy is lehet rajzolni, hogy
egy átlátszó fóliára felrajzolod kicsiben amit szeretnél,
vagy egyből pauszra nyomtatod a rajzot,
és szerzel egy írásvetítőt
pl. kölcsönbe a sulidtól vagy bérelsz máshonnan
(én ezt találtam elsőre: [link]
Azzal felvetíted akkora méretben amit szeretnél a falra. Úgy könnyebb körberajzolni, kifesteni. Így még a bonyolultabb minták is jöhetnek :-)
Festeni fekete temperával a legjobb, de jó lehet sima vízfesték is, főleg ha előtte vizes alapú falfestékkel volt festve.
Mi annó (25 éve) a wécénket festettük ki mindenféle színes vonalrajzokkal. Előtte anyám frissen kifestette fehérre, mi meg a még éppen száradó festékre dolgoztunk rá, mintha csak freskó lenne. Nagyon buli lett. Volt ott minden, kerti tó aranyhallal, mindent termő fa, mérges napocska a felhők között, mindez csak kontúrral.
No és mi is, pálcikarajzban :-)))
A technika nem változott, max a színvilág és a forma :-)))
Jó kreatívkodást.
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!