Normál hűtőt ki lehet tenni olyan helységbe ahol nincs fűtés és kb 2-3 fok szokott lenni?
A 2-3 fokos helyiségbe minek hűtőszekrény?
Ott elég hideg van így is. Az én hűtőm a spejz-ban van, ahol nyitva az ablak.Hát nem szereti..Ha nagyon hideg (sok mínusz)van kinn, be kell csukni az ablakot, különben a hűtő belsejében olvadni kezd a cucc.A fizikáját nem tudom, mármint hogy miért. (Nekem muszáj a spajzban tartani a hűtőt, mert kombi, a fagyó és a normál egyben van, kinn nincs helye)
Szerintem inkább kevesebbet fogyaszt. De akkor már szerintem érdemesebb a helyiség hőmérsékletét 2-3 fokon tartani, persze ha zárt, és egyszerűen egy polcra rakni a holmikat.
Régen amúgy anyukám bevonta a teraszt is a konyhába: volt kinn egy szekrény, télen az volt a hűtő, a hátát a házfalnak támasztotta, így nem fagytak meg benne az ételek. Nyáron meg kiraktak egy régebbi palackos gáztűzhelyet és azon főzött, hogy ne a házat melegítse :)))
Ahogy a 3. válaszoló írta.
Nekem sem hűtött az egyik télen, felhívtam a szerelőt, az volt az első kérdése, hogy milyen hideg helyen van a hűtő.
Ha hideg helyen van, úgy érzékeli, hogy nem kell hűtenie, nem is hűt.
Az a probléma ezzel, hogy a hűtőgép kompresszor ugyan olyan mint egy levegő kompresszor.
Dugattyú, szelepek, kenőolaj, villanymotor.
És mint minden kenőolaj, nem szereti, ha a tervezett hőmérséklet alatt működik.
Hosszú távon nem egészséges. Főleg a mai hűtők nem szeretik.
A régiek azok mindent kibírnak, de a maiak nagyon silányak és strapabíróak...
Utolsó mondat helyesen:
A régiek azok mindent kibírnak, de a maiak nagyon silányak és NEM strapabíróak...
Ezt tényleg nem értem, ha 2-3 fok van, tehát nincs fagy, akkor minek hűtő? Betesztek oda egy polcos szekrényt, és hűtőként üzemel, csak nem fogyaszt. :)
Nálunk is a vidéki házban ősztől tavaszig nem használjuk a hűtőt, mert a kamrában ugyanolyan hideg van, csak több a hely a polcokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!