Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Lehetne kezdeni valamit a...

Lehetne kezdeni valamit a bögrével?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon régi,(100 év körüli) és legalább annyira kedves bögrém. Szerintem fajansz porcelán, vagy valami hasonló. Nagyon vastag az anyaga és fehér máz van rajta. A baj az, hogy bármennyire szeretném nem lesz igazán szép fehér, az anyagába van ivódva a piszok. Kérdésem az, hogy van arra valahol lehetőség, hogy újra fessék, vagy valami hasonló? Annyira kedves, annyira szeretem, hogy használni akarom, de így nem igazán szép.

Ha valaki tud rá megoldást segítsen. Köszönöm.

2011. nov. 7. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy éppen ez az eredeti szine - inkább hagyd igy, mert ha befested, akkor csak tönkremegy.
2011. nov. 7. 13:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem, nem az eredi színe, mert foltokban piszkos. Persze nem akarok "nekiesni", inkább arra gondoltam, hogy vállalnak-e valahol ilyet? Annyira jó lenne ebből szürcsölni a reggeli kávémat.:))
2011. nov. 7. 13:54
 3/4 anonim válasza:
Én sem festetném be, mert így eredeti, ha befestenéd, lehet, hogy hiányozna a "régi" színe. Ne arra gondolj, hogy "piszkos" bögréből iszol,hanem egy igazán régi egyedi kedves bögréből. :))
2011. nov. 7. 13:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Egyébként szerintem ilyenből van, meg a színe is ilyen: [link]

Amúgy pont ilyen mozsaram is van, de ugye az csak dísz.:)

2011. nov. 7. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!