Milyen bútort csináltassunk a gyerekszobába?
Figyelt kérdés
Tetőtéri szoba, ezért az egyik oldalon ferde a fal. Sok tároló helyet szeretnénk, főleg a ferde fal alá, de a nagyon mély polc vagy szekrény nem praktikus.2009. ápr. 13. 00:13
1/3 anonim válasza:
belsőépítész szakra készülök, Csináljatok eleve 3-szög alapú beépített szekrényt a szakaszra, polcok, fiókok, lefelé egyre mélyebbek. Érdekes térelválasztó lehet egy ebből kiálló szekrény, mögötte pl elférne az ágy, de ha komolyabban érdekel titeket előre meg tudom tervezni látványtervező programmal. Írjatok privátban és felveszem veletek a kapcsolatot. Még hallgató vagyok szóval nem olyan csillagászatiak az árak, terveztek valamit, mutatok ötleteket, hozzáadjátok a sajátotokat egyeztetünk, lerajzolom, megtervezem aztán lehet is vinni az asztaloshoz! Tök jó kiegészítőket lehet venni ilyen szekrényekbe, főleg az ikeánál, érdekes rekeszek, lebillenős tartók, rendszerező fiókok, és szerintem fontos a világítás. Párezer ftot ne sajnáljatok egy megvilágító sínre, nagyon fel tudja ám dobni gyerek is biztos imádná!
2/3 anonim válasza:
egy tízesért statikai minőségő bevilágított, textúrás terveket kaptok, a szoba tervrajzához igazítva. Ha csak egy fal kell elég a szélesség-magasság és a dőlésszög, de egy szobába tervezni érdemes úgy, hogy előre tudjátok mit hova szeretnétek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!