Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Parafatáblára felakasztott...

Parafatáblára felakasztott ékszerek szoba falán mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Vettem egy parafatáblát a 100ftos boltban. Olyan ez mint ami a sulikban szokott lenni, ami pepírokat tűznek. Én úgygondoltam, hogy fehér vagy fekete nem kerek fejű rajzszögeket fogok belenyomni és arra akasztom a fülbevalóimat és nyakláncaimat.

Szerintetek ez hoyg néz ki a szobám falán olyan felmagasságtól kissé lejjebb??

2011. aug. 9. 22:07
 1/4 anonim válasza:
jó ötlet!:)
2011. aug. 9. 22:36
 2/4 anonim ***** válasza:

a tv-ből vetted az ötletet?

mert most volt valamelyik nap az aktívban vagy a fokuszban hogy valamelyik celeb is azon tartja a fülbevalóit

jól nézett ki és átlátható

2011. aug. 9. 22:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem a tv-bőé szedtem azt nem nézem soha. Az unokanővérem 2éve a szobájában csinálta ezt és innen az ötlet. :))
2011. aug. 9. 22:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem jó ötlet. Nekem is van hasonlóm, de az ékszerek nagyon gyorsan koszolódnak rajta. Porosodnak is, amit a cirkalmas ékszerekről macerás eltüntetni, az ezüstök pedig gyorsan oxidálódnak, gyakran kell őket takarítani.

Erősen gondolkozom rajta, hogy veszek egy keskenyebb táblát és a ruhásszekrény ajtajának a belsejére rakom, ahol be lehet zárni, hogy ne koszolódjanak annyira az ékszerek, neked is inkább ezt ajánlom.

2011. aug. 10. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!