Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Számodra milyen lenne egy...

Számodra milyen lenne egy álomszoba?

Figyelt kérdés

:)

Mutattok képet?

nekem például ezek tetszettek nagyon

[link]

[link]

2011. júl. 27. 20:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Húú, ez egy jó kérdés, kösz, lesz miről képeket nézegetnem! :)

Amúgy a második kép nem rossz, csak én éjszaka félnék, hogy mellettem van egy akkora ablak... De ha van rajta roló, akkor jöhet.

Hmmm, ez egész optimális:

[link]

2011. júl. 27. 20:27
 2/11 A kérdező kommentje:

ahha, azért írtam :)

hú erre az ablak-éjszaka dologra nem is gondoltam, pedig most hogy mondod, én is ilyen vagyok :D

2011. júl. 27. 20:36
 3/11 anonim válasza:

nekem tökéletesen megfelelne az első,ugyanebben a színben ,vagy enyhe rózsaszínben! :)

mindig is saját szobára vágytam,tipikus csajos lenne,persze nem tele hello kittyvel :)szerintem meg nagyon jó az a nagy ablak,tele lenne a szoba fénnyel!

2011. júl. 27. 20:54
 4/11 anonim ***** válasza:

a második zsír :)

minimalista stílus, nagy ablakok, nagy terek. ilyen számomra az álomlakás.

2011. júl. 27. 22:06
 5/11 anonim ***** válasza:

Minimalista stílus élénk színekkel és designer bútorokkal és kiegészítőkkel.

[link]

Ez a pasi valamit nagyot tud:-)

2011. júl. 27. 23:11
 6/11 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem nincs saját szobám, de nagyon szeretnék egyet.

Kb. ilyet: két szín dominálna, a fehér és valamilyen élénk szín ezek közül: pink, lila, türkiz. Nagy tér lenne, nagy ablakokkal, nagyon csajos lenne. Az álomszobámhoz van egy saját gardrób és fürdőszoba is. Az ablakokon gyönyörű, légies függönyök lennének. Franciaágy, sminkes asztal nagy tükörrel, olvasósarok kicsi ablakkal és egy kanapéval. Van egy film, amiből a főszereplő csajnak a szobája nagyon tetszik. A film címe A Klikk. Ha van kedved, nézd meg. :) 15/L

2011. júl. 28. 17:19
 7/11 anonim ***** válasza:
2011. aug. 1. 14:33
 8/11 anonim ***** válasza:
2011. aug. 1. 14:34
 9/11 anonim válasza:
ááh egy nagyon széép nagy lila falú szobát képzelek el, nagy ággyal és egy külön gardróbbal:)))és ilyen puffokkal a szoba közepén:))
2011. aug. 2. 00:24
 10/11 anonim ***** válasza:

Kiskamasz fiam szobája ilyen lesz:

Adott a 4,3x2,4 m-es szoba, az egyik hosszú oldalán 3 m hosszan ablak, az egyik rövid oldalán egy 120 cm széles ablak, az ajtó az ablak nélküli hosszú falon van az ablak nélküli rövid fal sarkában.

A terv: az ablakos hosszú falon az ablak alatt végig beépített szekrények wenge színben (van egy falfülke, ezt hasznosítjuk), az ablakos rövid oldalon a pianinója (szintén nagyon sötét barna, wenge-szerű, ezért is a színválasztás) és az íróasztala egymás mellett, fölötte, az ablakig polcok és alattuk parafatábla. Az ablak nélküli hosszú falon az ágya, mellette üvegajtós könyvesszekrény. Az ablak nélküli rövid falra az ikeából veszünk csipeszes drótos rögzítőket (fogalmam sincs, hogy hogy hívják, olyan, mint a függönykarnis, csak drót van sín helyett), erre csíptetheti az aktuális posztereket, képeket, stb. A falak egészen világos banánsárgás bézs, a függönyök, szőnyeg, párnák, puff sötét kiwi és bézs, az ágytakarója adott volt, ez határozta meg a többi kiegészítő és a fal színét is, mert sötét és világos kiwi, banánsárga és bézs csíkos).

2011. aug. 2. 09:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!