Mi volt a számodra legfurcsább, legszokatlanabb dolog amit láttál valaki házában?
Egyik házba a tulajdonosok egy olyan vendégszobát alakítottak ki a ahol minden alacsonyan volt. Egyik legjobb barátjuk törpe termetű ezért csinálták ezt így külön neki. A fürdő is igy lett megcsinálva.
Jártam olyan házban is ahol padlószőnyeg volt a fürdőszobában.
Ezeket külföldön láttam de helyi viszonylatban sem megszokott dolgok.
Az egész házban padlószőnyeg volt. Mindenhol. Fürdőben, konyha, WC, szobak.
Masik házban 2 konyha volt.
1 mutatóba hogy gyönyörű szép, a másikban főztek,és az régi stílusú konyha volt. Kb nagymamám kori.
Inkább lehengerlő...a mérhetetlen luxus..
...nem élek rosszul, de amit látni némely házban, az megdöbbentő...sőt..panelban is láttam már megdöbbentő luxust.
Egy csikó a kanapé mögött.
Azt mondták megfázott és hideg miatt beköltöztették amíg jobban nem lesz.
Ez volt vagy 30 évvel ezelőtt.
Amikor anyósék akartak költözni és nekik néztünk házat, akkor az egyikben, ami amúgy nem volt nagy szám, (a konyha a lakás közepén volt egy ablak nélküli csőben, átjáróként a nappali meg egy külön kis lakrész között), ott volt egy olyan szuper borospice amilyet a környéken nem láttam.
A konyhán átmenve az egyik oldalra a külön lakrész nyílt az egyik gyereküknek, a másik oldalra viszont az ajtóból meredek lépcső vitt le a pincerészhez. A félemelet afféle kis borozgatós rész volt, szép faragott tömörfa bútorokkal, paddal, asztallal, kis bárpult féleséggel, mosogatóval. Abból még tovább lehetett lefelé menni a valódi borospincébe mélyebbre. Nem volt nagy, párhordó fért el benne meg közöttük az átjáró, kevés plusz hely üresen, de tényleg az az igazi jó borospince volt nemespenésszel a falakon, hidegen, párásan, ahogy kell. Azon a területen minden lapos amúgy, nagyon sokat kellett lefelé ásniuk hozzá. Abból a nem túl nagy, több fordulóban, toldásokkal összeépített, nem igazán praktikus elrendezésű, egy szintes házból nem gondoltuk volna soha, hogy ilyen borospincéjük van amit egy jóféle étterem is megirigyelhetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!