Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mi volt a számodra legfurcsább...

Mi volt a számodra legfurcsább, legszokatlanabb dolog amit láttál valaki házában?

Figyelt kérdés

Egyik házba a tulajdonosok egy olyan vendégszobát alakítottak ki a ahol minden alacsonyan volt. Egyik legjobb barátjuk törpe termetű ezért csinálták ezt így külön neki. A fürdő is igy lett megcsinálva.

Jártam olyan házban is ahol padlószőnyeg volt a fürdőszobában.

Ezeket külföldön láttam de helyi viszonylatban sem megszokott dolgok.

tegnap 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az egész házban padlószőnyeg volt. Mindenhol. Fürdőben, konyha, WC, szobak.

Masik házban 2 konyha volt.

1 mutatóba hogy gyönyörű szép, a másikban főztek,és az régi stílusú konyha volt. Kb nagymamám kori.

tegnap 15:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Inkább lehengerlő...a mérhetetlen luxus..

...nem élek rosszul, de amit látni némely házban, az megdöbbentő...sőt..panelban is láttam már megdöbbentő luxust.

tegnap 16:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy csikó a kanapé mögött.

Azt mondták megfázott és hideg miatt beköltöztették amíg jobban nem lesz.

Ez volt vagy 30 évvel ezelőtt.

tegnap 17:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Amikor anyósék akartak költözni és nekik néztünk házat, akkor az egyikben, ami amúgy nem volt nagy szám, (a konyha a lakás közepén volt egy ablak nélküli csőben, átjáróként a nappali meg egy külön kis lakrész között), ott volt egy olyan szuper borospice amilyet a környéken nem láttam.

A konyhán átmenve az egyik oldalra a külön lakrész nyílt az egyik gyereküknek, a másik oldalra viszont az ajtóból meredek lépcső vitt le a pincerészhez. A félemelet afféle kis borozgatós rész volt, szép faragott tömörfa bútorokkal, paddal, asztallal, kis bárpult féleséggel, mosogatóval. Abból még tovább lehetett lefelé menni a valódi borospincébe mélyebbre. Nem volt nagy, párhordó fért el benne meg közöttük az átjáró, kevés plusz hely üresen, de tényleg az az igazi jó borospince volt nemespenésszel a falakon, hidegen, párásan, ahogy kell. Azon a területen minden lapos amúgy, nagyon sokat kellett lefelé ásniuk hozzá. Abból a nem túl nagy, több fordulóban, toldásokkal összeépített, nem igazán praktikus elrendezésű, egy szintes házból nem gondoltuk volna soha, hogy ilyen borospincéjük van amit egy jóféle étterem is megirigyelhetne.

tegnap 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!