Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mivel festik gyárilag alábbi...

Mivel festik gyárilag alábbi háztartási készülékekek, ill. a járműveket? (pl. tűzzománc, porfesték, vizes/oldószeres zománcfesték?)

Figyelt kérdés

gáztűzhely

gázkazán

lapradiátor

páraelszívó

hűtőszekrény

mosógép

mosogatótálca

fém fürdőkád

illetve

gépkocsi

bicikli

Természetesen amelyik nem natúr inox (és nem is műanyag).

Ja és nyilván tudom, hogy az autókat nem tűzizománcozzák, viszont nem ismerem, porfestést vagy vmilyen száradó lakkfestéket használnak-e. Illetve pl. a gázkazánra, tűzhelyre tűzzománc kerül vagy porfestéket is használnak?

tegnap 23:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Változó. Háztartásban láttam már égetett zomácot is, meg sima oldószerest is. Manapság nem tudom mi megy, mert mindenhol "vízfesték" van.

Nem vállalkózóként már ez EU-ban pl parkettalakkot sem kaptam 2 komponenseset, csak ratyi vizes 1k-st.

Aztóban oldószeres 2 komponenses ment nagyon sokáig, 2000 után elterjedt a vízbázisú, de mivel nagyon föltséges fújni, sok műhely kihasználja a kiskapukat, és 2k oldószeres "ipari" lakkal fújnak.

ma 00:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Porfesték nem ad korrózió elleni védelmet, ezen felül pazarló is.
ma 03:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!