Melyik oldószeres, tehát időjárási viszontagságokat jól tűrő, zománcfestéket ajánljátok utcára néző ablak festésére?
A Hammerite zománcfesték hamarabb szárad mint a Trinát, eddigi tapasztalatom alapján, bár én inkább acélanyagokkal dolgozok, fánál nem tudom mi a helyzet. A mázolás amúgy ilyen, ki kell várni a száradást. A vizesbázisú szerintem nem olyan jó, tavaly vettem egy vödörrel kísérletképp, 3x kellett átkennem a zártszelvényeket, hogy kinézzen valahogy, mert annyira híg anyag, kiadósságra így meg se közelíti a Hammerite festékeket, utóbbiból 2 réteg mindig elég volt, sőt a második igazából csak javítófestés a kritikus helyeken (pl. hegesztési varratok).
Még egy dolog: Érdemes lehet a mázolást kültéren, de fedett helyen csinálni. Reggelente még nincs olyan hideg ami kárt okozna benne, viszont a légmozgás gyorsítja a száradást.
#6 Úgy vélem, neked nem sikerült elolvasnod figyelmesen a kérdést.
" Hogy jön ide a Hammerite?" A válaszom a saját tapasztalatomat tükrözi.
"és mi köze van a vízbázisú festékekhez?"
Nem állított ilyet senki.
"Megjegyzem: az oldószeresekhez sincs sok köze."
Igen? Akkor többet tudsz mint a gyártó...
Drága barátom?! "" Hogy jön ide a Hammerite?" A válaszom a saját tapasztalatomat tükrözi." Milyen saját tapasztalatod?? Utcai ablak!!!!! Tehát: FA.😊 Erre mit írtál? "acélanyagokkal dolgozok, fánál nem tudom mi a helyzet.
Figyusz: Vasanyagnál ezer éve hammorite festéket használok és kiváló. de a kérdéshez amit te válaszoltál semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!