Hogyan tisztítsam ki a mosógépem mosószer adagolóját?
Sajnos a kérdésből nem derült ki hogy felültöltős vagy elöltöltős a gép. Ha felültöltős, akkor ha kinyitod a tetőt a két oldalán kéne lennie egx-egy patentnek. Ezeket benyomod és le tudod akasztani a mosószeradagolót. Én be szoktam áztatni és 2 óránként kiöntöm belőle a levált mosószermaradványt. Ha nem akar kijönni, akkor apró golyókat szórok bele és azzal rázom, mert segíti a leválást.
Ha elöltöltős a gép, akkor általában ki lehet billenteni az adagolót kihúzás után és simán csap alatt ki lehet mosni.
üvegpucoló -de nem tökéletes
forró víz-macerás de hatékony
az oldalain le lehet pattintani de mire sikerül mert állati nehéz addigra rájössz hogy csak a fehér műanyag eleje jön le a lényeg ahol mosnod kéne egybe van hegesztve vagy fröccsöntve.
szóval marad a kombinálás minden amivel be tudsz oda nyúlni és még forróvizes rongyot is betömködtem.aztán ha sikerül akkor minden héten ki kell pucolni
most döglött de most olyanom van amit imádok még pucolni is.
Felültöltős. Egyeskének: milyenek azok a golyócskák, hol lehet kapni?
Ketteskének: rátapintottál a lényegre: pont ott nem érem el semmivel sem, ahol kéne:( forróvíz tényleg hatásos,de valóban macerás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!