Algás a kávéfőző víz tartálya. Hogyan tisztítsam ki egyszerűen?
Köszi a válaszokat! A teafőzőt szoktam ecetezni, mert mindig tiszta vízkő vagy citromsavazni, de a kávéfőző valamiért nem vízkövesedik be(talán van benne valami szűrő, azért) így azt nem szoktam, de ha jó az algára, akkor kipróbálom. 2.válaszoló: igazad van, tényleg a nap miatt lehet, erre nem is gondoltam, pedig milyen alapvető.. tényleg csak a bal oldala algás, amerre az ablak van, majd valamivel eltakarom ezután. A fogkefe is szuper ötlet! Domestostól tartok egy kicsit, mert az már eléggé vegyianyag, és mivel nem férek hozzá, hogy rendes mosószerrel, vagy szivaccsal áttöröljem, így csak öblögetni tudnám utána vízzel, én félek az ilyenektől..:/ Már évek óta meg van a kávéfőző, és mindig lusta voltam rendesen kimosni a tartályt, mégse hiszem, hogy fogytam..:( :DD
Egyébként műanyag, szóval a kifőzni nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!