Milyen színű legyen a szobám?
most olyan mint ezen a plafon:
és mort valami melgebb színt szeretnék.
Gondoltam pirosra vagy narancssárgára.
Hát a szoba tipusa... a szobában alszom, tanulok, gépezek, tv-zek.
Jah és a plafon fehér lesz, legalábbis eddig úgy néz ki de még eldől. Az egymás melleti falak lehetnek eltérőek és a szemköztiek egyformák...
13/L
Nekem úgy van, hogy alul piros, a felénél van egy elválasztó tapéta csík, felül pedig barackvirág szín. :)
15/L
szerintem lakószobát csak halvány, meleg színűre szabad festeni. a túl erős színben ha sokat tartózkodsz, irritálhat, túlságosan felpörgethet, szemedet bánthatja.
vaj szín, halvány narancs, barackszín szerintem a legszebb.
vagy ha erősebb színeket is szeretnél, akkor lehet úgy, hogy a padlótól kb.1 méterig erős szín (vörös, terracotta, narancs...) fölötte meg vagy fehér, vagy a választott színnek a leghalványabb árnyalata. a falakat nem festeném különbözőre, legfeljebb csak akkor, ha hatalmas a szoba, és a különböző funkciókat akarom hansúlyozni. (pl.hálórész halvány, megnyugtató szín, dolgozó rész élénkebb, vitalizáló...)
az én szobám halvány narancs színű, nagyon tetszik.
sztem az annyira gyatrán néz ki, mikor egy szintig mondjuk narancs, középen bordúr, aztán valami más szín.
sokkal jobban mutat, ha pl az egyik falat hangsúlyozod (pl. befested narancsra) a többi 3at pedig citromsárgával vagy banánzölddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!