Tetszik így a fal? Divatos?
Gondoltam, hogy ne legyen unalmas a sárga fal. Nem felújítás, csak egy kis újítás.
Csak az egyik teljes oldal ilyen, illetve az ablak alatt teljesen lefedve tettem fel.
Nektek tetszik?
Köszönöm az eddigi válaszolókat. Én is gondoltam, hogy leakasztom a polcot, mert szerintem sem az igazi.
A fal alatt, az első képen egy 2x2 m-es kanapé van, csak nem akartam teljesen lefényképezni, mert épp aludtak a babáim rajta:)
mondjuk egy ikeás LACK falipolcra cseréld le, az jól nézne ki ezen a falon és a falipolcról sem kéne lemondanod. :)
(első voltam)
Ilyen függönyt rendeltem hozzá, közel a földig fog érni. Remélem jól fog mutatni:)
Nekem nem tetszik a fal sem, a függöny sem, és a bútor sem. Túl "csicsás", főleg így együtt. Ha a függöny is mintás, akkor a falat hagytam volna sárgán, vagy ha már a fal adott, akkor egyszínű függönyt tennék fel. De ez csak az én véleményem:)
A virágaid viszont nagyon szépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!