Doughnut_king kérdése:
Moiért olyan divatos a Samsung gt-s5230?
Figyelt kérdés
Van az árán jobb telefon is pl.:LG kp500, gs290 esetleg gd510 ezek szebbbek és jobban kezelhetőek. Megis kövezhettek nekem és a barátomnak ez a vélaeményünk és akár meg is cáfolhatjátok.2011. nov. 5. 19:45
1/3 anonim válasza:
Szebb mint a KP500, jobb is mint a K500, jobban is kezelőfelülete mint a többi LG-nek, a kijelzője is szebb. Viszont a másik két készüléknél, ha a kezelésben nem is de a többiben igazad van.
2/3 anonim válasza:
Mert egy olcsó egyszerű sz*r telefon, ja és, hogy mindenki aki nem ért a telefonokhoz, és olcsón akar menőzni ilyet vegyen, ezért tettek bele egy kezelhetetlen érintő rezisztív kijelzőt (a rosszabb fajtából)
3/3 anonim válasza:
Szia! Nekem Kp500-as telefonom van 1és fél éve használom és mostanában nem látok a boltokban kp500ast, mintha már teljesen eltűntek volna... Hogy miért van sok embernek s5230as mobilja?:) Mert olcsó és jó és egy kicsit talán többet tud mint a kp500... Nekem is ilyen lesz, ha ez már nem fog működni mert olcsó és szép és több színben is lehet kapni. Látvényos és divatos:) Mondhatnám nőies:) És azért is mert nekem nincs fölösleges 50-60ezer Ft-m egy telefonra! És nem is tudnám kihasználni az androidos telefont! Röviden ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!