Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Léteznek egyáltalán "divatos"...

Léteznek egyáltalán "divatos" falvédők?

Figyelt kérdés

Nemrég lett festve a szoba és az ágyam a fal mellé került, de a kutyám folyton összemázgálja a falat ahogy dörgölőzik, meg fetreng.. Már az egész fal csupa karcolás meg folt. Gondoltam fel kéne tenni valami falvédőt de én mindenhol csak "retro-sat" láttam, nekem meg az abszolút nem jön be.. Inkább valami fiatalos és üde kellene! Lehet ilyet kapni egyáltalán? Vagy mit javasoltok mit rakjak a falhoz?

Köszi a válaszokat előre is!

2010. okt. 3. 22:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekünk a gyerekszobában van az ágy mellett, mert a gyerek folyton a hideg falra "tapadt" éjjel. A Diegoban vettünk egy tök jó kis szőnyeget, és azt raktuk fel falvédőnek. Ráadásul még "dizájn"-os is. :)
2010. okt. 3. 23:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Ismerősömék,bambuszszőnyeget tettek fel falra,nagyon állat:)
2010. okt. 3. 23:05
 3/8 anonim ***** válasza:

vagy bambuszszőnyeg, vagy valami dizájnos egyszínű rongyszőnyeg. nekem utóbbi volt, és imádtam.

nem csak a kézzel hímzett nagyis falvédők léteznek. bár azoknak is megvan a maga bája, csak nem épp egy tiniszobában :D

2010. okt. 3. 23:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is valami egyszínű, vagy amolyan rongyszőnyeg lenne a legjobb, sőt a te esetedben azt hiszem pont az utóbbi lenne a legjobb, mert strapabíróbb, és lehetőleg vmi sötétebb színű legyen, ne fehér mondjuk, mert akkor hamar a szőnyeg is össze lesz tappancsozva.

Amúgy múltkor láttam a piacon ilyen jelenetes falvédőt, amin olyan volt, h kiskutyák körbe ülnek egy asztalnál és kártyáznak (kutyák!!!), a másikon pedig különböző bepelenkázott!!bébiállatok ültek körbe egy plédet , és piknikeztek, mindez vmi uv-színes, részben aranyozott kivitelben.......komolyan ilyesmit ki vesz meg ?! :O Hogy lehet ilyen debil mintákat egyáltalán kitalálni?! lol

2010. okt. 3. 23:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :D Jaja én is ilyen gagyikat láttam csak meg a nagyis cuccokat, olyanokat meg nem akarok! :D Akkor veszek egy sima szőnyeget és azt felrakom a falra? :D Szétnézek majd a Diego-ban akkor.
2010. okt. 4. 08:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Az én szobámban 60 cm magasságig parafafalvédő van. Afölött kezdődik a tapétázott rész. A parafa az Obiban lett véve.
2010. okt. 4. 14:31
 7/8 anonim ***** válasza:

ne szőnyeget vegyél, mert az kb ugyanolyan szánalmas, mintha egy giccses pokrócot tennél a falra.

RONGYszőnyeg. így néz ki: [link]

ezen az oldalon az árak is elég normálisak, pont most néztem.

de biztos találsz a diegoban, vagy máshol is rongyszőnyeget.

2010. okt. 4. 17:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Ez a rongyszőnyeg is teljesen nagymamás nekem, ilyet semmiképp sem szeretnék. Azért köszi :)
2010. okt. 4. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!