Léteznek egyáltalán "divatos" falvédők?
Nemrég lett festve a szoba és az ágyam a fal mellé került, de a kutyám folyton összemázgálja a falat ahogy dörgölőzik, meg fetreng.. Már az egész fal csupa karcolás meg folt. Gondoltam fel kéne tenni valami falvédőt de én mindenhol csak "retro-sat" láttam, nekem meg az abszolút nem jön be.. Inkább valami fiatalos és üde kellene! Lehet ilyet kapni egyáltalán? Vagy mit javasoltok mit rakjak a falhoz?
Köszi a válaszokat előre is!
vagy bambuszszőnyeg, vagy valami dizájnos egyszínű rongyszőnyeg. nekem utóbbi volt, és imádtam.
nem csak a kézzel hímzett nagyis falvédők léteznek. bár azoknak is megvan a maga bája, csak nem épp egy tiniszobában :D
Szerintem is valami egyszínű, vagy amolyan rongyszőnyeg lenne a legjobb, sőt a te esetedben azt hiszem pont az utóbbi lenne a legjobb, mert strapabíróbb, és lehetőleg vmi sötétebb színű legyen, ne fehér mondjuk, mert akkor hamar a szőnyeg is össze lesz tappancsozva.
Amúgy múltkor láttam a piacon ilyen jelenetes falvédőt, amin olyan volt, h kiskutyák körbe ülnek egy asztalnál és kártyáznak (kutyák!!!), a másikon pedig különböző bepelenkázott!!bébiállatok ültek körbe egy plédet , és piknikeztek, mindez vmi uv-színes, részben aranyozott kivitelben.......komolyan ilyesmit ki vesz meg ?! :O Hogy lehet ilyen debil mintákat egyáltalán kitalálni?! lol
ne szőnyeget vegyél, mert az kb ugyanolyan szánalmas, mintha egy giccses pokrócot tennél a falra.
RONGYszőnyeg. így néz ki: [link]
ezen az oldalon az árak is elég normálisak, pont most néztem.
de biztos találsz a diegoban, vagy máshol is rongyszőnyeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!