Hogyan lehetne megoldani, hogy egy mozgásban levő víztükör visszaverődése látszódjon a plafonon? (Olyan színben amilyet én szeretnék)
Van egy teknősöm és felette egy lámpa, amely melegítés gyanánt van felette, és ma este, ahogy a teknős mozgatta a vizet, a vizen visszatükröződötta lámpa fénye a mennyezetre, és elég jól nézett ki.
Mivel most fogom felújítani a szobám, szeretnék egy ilyen design-t a szobába. Valami zárt rendszer kellene, ami kis energiaigényű, de az egész mennyezeten látszódna. (nem túl intenzív fényű)
köszi, de szerintem nem teljesen értetted, hogy konkrétan mit is szeretnék :)
egy zárt rendszerben levő víztükörre világítson rá egy lámpa, vagy akár ledek, és a víztükör mozgásban legyen, de nem túl erős mozgásban. ennek a kivitelezésére kellenének ötletek. az egész mennyezeten látszódjon (tükrök?)
ennyi erővel költözz a balatonpartra...
szerintem vegyél egy tepsiszerű tálat. rakjál bele vizet. [link] innen tudsz rendelni LED szalagot. van változtatható színű is. a tepsi oldalára valahogy úgy ragaszod fel a szalagot, hogy kicsit a víz felé forduljon. addig állítgatod, amíg nem tükröződik a plafonra. rakd fel ezt egy olyan szekrényre, aminek van pereme és akkor nem látszik. ha azt akarod, hogy mozogjon, akkor rakj mellé hangszórót vagy valami ilyesmit és amikor szól a zene, akkor mozogni fog :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!