Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mi a titka hogy tisztának is...

Mi a titka hogy tisztának is látszódjon a padló?

Figyelt kérdés

Lassan idegbeteg leszek, ma 5 ször mostam fel a padlót ,m égis csíkos és kifehéredik.

Marconi bronzo gres lapunk van.

Hogyan tisztitsam hogy ne legyen csíkos????

2010. jan. 8. 16:48
 1/7 anonim válasza:
57%

Én JAR-t szoktam használni, meleg vizbe.

Ha ez sem segit akkor cseréljétek le a padlót, mert beleörülsz a robotolásba.

2010. jan. 8. 17:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbáld ki meleg ecetes vízzel! Ne félj, nem lesz büdi!:) Mostanában lett csíkos vagy már régóta? Nem lehet, h kiborult valami és a takarítás ellenére a maradékaival kened felmosáskor? Vagy még új és volt rajta egy kis szennyeződés?
2010. jan. 8. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:
71%

Ha képes vagy idegbeteggé válni a padló állapota miatt, építtess pallót fölé, és azon járjatok, akkor föntről gyönyörködhetsz a makulátlan tisztaságában.:)

Egyébként akkor lesz csíkos, ha túl kemény a víz, és rászárad a vízkő. Ecetes tiszta vízzel töröld át, az segíthet. Nagyon sok tisztítószer is nyomot hagy (pl. cif), mert a benne lévő súrolóanyagok leülepednek a felületen.

2010. jan. 8. 18:34
 4/7 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat

Amúgy most lett kész a házunk, vadi új....és nem is volt olcsó, szoval a csere ugymond lehetetlen

Másrészt: 1 éves a kislányom és 8 hét mulva szülök, így fontos a tisztaság és a gyors tökéletes felmosás.

Gúnyos megjegyzésekre meg nincs szükségem.

minden jót

2010. jan. 8. 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Elhangzott a bűvös mondat: vadiúj a ház, most lett kész. Akkor szerintem ez a "cementfátyol" lehet, a burkolások, fetés, stb. után hetekig előtűnik a fehéredés formájában a padlóburkolatokon, csempéken. Azt javaslom, vegyél (barkácsáruházban a burkolatoknál van) cementfátyol-eltávolítót és azzal vedd kezelésbe a padlót. Segíteni fog!
2010. jan. 8. 21:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Valóban az lehet, amit előző ír. Pár hét alatt eltűnik menj be egy barkácsboltba segíteni fog.
2010. jan. 9. 00:31
 7/7 anonim válasza:
71%
Mr. Properrel szoktam és egyáltalán nem csíkos.
2010. jan. 9. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!