Az gáz ha ilyen a szobám?
Na.én nagyon utálom a szobámat.
kb.4-5éves lehettem amikor utoljára festettünk.Ijen szivecskék-levelek vannak sárga alapon és középen átfut rajta egy csík amin ilyen kislányok meg kisfiúk fogják egymás kezét.nagyon utálom.elég ciki szerintem.Anyáék szerint elég visszahúzódó vagyok ezért nem kaptam meg a fenti szobát mert akkor állandóan ott kuksolnék...Elvileg jövőre/idén fogunk festetni szal nyugodtan adhattok ötleteket is :)
legegyszerűbb:fehér festéket vetetsz a szüleiddel+lila színezőt.ha halvány lilát szeretnél,egyértelműen kevesebbet teszel bele.ha sőtétet akk többet.a bútorok lehetőleg olyanok legyenek(ha abból is új lesz)hogy ha:világos lila:fehér,és sőtétebb színek. sőtét lila:kevés sötét cucc,sok világos szinű cucc.
ha sötét szobád van,inkább világos színekkel próbálkozz....
ha megtehetitek kikevert festéket vegyetek.
és ahogy irtad megtehetitek,akk nem egyszerűbb festővel megcsináltatni hamár annyira mondod h ti megtehetitek???!!!....-.-"
13 évesen,nekem világos rózsaszín szobám volt.nem szégyeltem,ez volt,örültem neki.
most,fehér színű falam van.imádom,mert szeretem a színes cuccokat,így nem kell b*szkodni h ez megy-e a szobámhoz...egyszerűen bármilyen színt rakhatok össze-vissza.
17/L
utolsó:Festőkkel fogunk festetni,de felmerült az ötlet,hogy megcsináljam xd De anyci azt mondta hogy joban járunk.Elvileg jövőre vagy idén ősszel csináltatjuk.
A fehér fal tényleg jó.De ez a szoba amugy is elég világos.Ezért egy kicsit besötétíteném:)De már biztos hogy lila lesz.ijen közepes árnyalatú:)
13 leszel?
Az én szobám sima fehér, gyere adok ötleteket ;)
13/f
xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!