Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Az gáz ha ilyen a szobám?

Az gáz ha ilyen a szobám?

Figyelt kérdés

Na.én nagyon utálom a szobámat.

kb.4-5éves lehettem amikor utoljára festettünk.Ijen szivecskék-levelek vannak sárga alapon és középen átfut rajta egy csík amin ilyen kislányok meg kisfiúk fogják egymás kezét.nagyon utálom.elég ciki szerintem.Anyáék szerint elég visszahúzódó vagyok ezért nem kaptam meg a fenti szobát mert akkor állandóan ott kuksolnék...Elvileg jövőre/idén fogunk festetni szal nyugodtan adhattok ötleteket is :)

2011. júl. 3. 17:11
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

legegyszerűbb:fehér festéket vetetsz a szüleiddel+lila színezőt.ha halvány lilát szeretnél,egyértelműen kevesebbet teszel bele.ha sőtétet akk többet.a bútorok lehetőleg olyanok legyenek(ha abból is új lesz)hogy ha:világos lila:fehér,és sőtétebb színek. sőtét lila:kevés sötét cucc,sok világos szinű cucc.

ha sötét szobád van,inkább világos színekkel próbálkozz....

ha megtehetitek kikevert festéket vegyetek.

és ahogy irtad megtehetitek,akk nem egyszerűbb festővel megcsináltatni hamár annyira mondod h ti megtehetitek???!!!....-.-"

13 évesen,nekem világos rózsaszín szobám volt.nem szégyeltem,ez volt,örültem neki.

most,fehér színű falam van.imádom,mert szeretem a színes cuccokat,így nem kell b*szkodni h ez megy-e a szobámhoz...egyszerűen bármilyen színt rakhatok össze-vissza.

17/L

2011. júl. 4. 20:31
 12/14 A kérdező kommentje:

utolsó:Festőkkel fogunk festetni,de felmerült az ötlet,hogy megcsináljam xd De anyci azt mondta hogy joban járunk.Elvileg jövőre vagy idén ősszel csináltatjuk.

A fehér fal tényleg jó.De ez a szoba amugy is elég világos.Ezért egy kicsit besötétíteném:)De már biztos hogy lila lesz.ijen közepes árnyalatú:)

2011. júl. 5. 19:02
 13/14 anonim válasza:
66%
szerintem az a gáz hogy az "ilyen" szót pontos J vel írod drága:\\
2011. júl. 6. 18:53
 14/14 anonim válasza:

13 leszel?

Az én szobám sima fehér, gyere adok ötleteket ;)

13/f

xd

2011. júl. 31. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!