Az gáz ha ilyen a szobám?
Na.én nagyon utálom a szobámat.
kb.4-5éves lehettem amikor utoljára festettünk.Ijen szivecskék-levelek vannak sárga alapon és középen átfut rajta egy csík amin ilyen kislányok meg kisfiúk fogják egymás kezét.nagyon utálom.elég ciki szerintem.Anyáék szerint elég visszahúzódó vagyok ezért nem kaptam meg a fenti szobát mert akkor állandóan ott kuksolnék...Elvileg jövőre/idén fogunk festetni szal nyugodtan adhattok ötleteket is :)
1. Ilyen!!!!!!!!!!!!!
2.nem gáz, ez van ezt kell szeretni
3. hány éves vagy?
Nem nagy kunszt lefesteni egy falat. Vesztek egy doboz festéket, kicsit beszínezitek /pl halvány sárgára/ és nekiesel. Én általános iskolás voltam, amikor segítség nélkül átfestettem a szobámat/ tudtak róla és az anyagot is anyuék vették/. Olcsóbb, mint ha festőt hívtok!
Kérdezz rá, hátha belemennek!
25N
első:jólvan:$ ez az msn hatása...*-*
második:jóó.az az igazság hogy már megszoktam...de nem szeretem*-* és 13leszek
harmadik:jó megpróbálom :) de akkormár mindenképp lilát.és most nem dicsekvésből de az nem annyira számit h mennyibe kerül :$ csak anyáék nem nagyon érnek rá.
utolsó:Hát lehet hogy igazad van:)
De eddig úgy terveztem h lila és van egy falrész ahol a fésülködőasztal van,hogy oda egy szivárványt...
És valahogy úgy kéne majd,hogy fehérek a bútorok...de azt lelehet marni és átfesteni csak az ugye kicsit macerás...
de mondjuk ha mondjuk orgonaszínű fal és azon valami sötétebb minta...szerintem az úgy jól nézne ki...:)
köszönöm a kommenteket:)
Nemtudom.Anya nem nagyon szeretné ha sötét lenne a szobám emrt a tesómé is sötétnarancs volt és utálta.De én mindenképp lilát szeretnék:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!