Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Az gáz ha ilyen a szobám?

Az gáz ha ilyen a szobám?

Figyelt kérdés

Na.én nagyon utálom a szobámat.

kb.4-5éves lehettem amikor utoljára festettünk.Ijen szivecskék-levelek vannak sárga alapon és középen átfut rajta egy csík amin ilyen kislányok meg kisfiúk fogják egymás kezét.nagyon utálom.elég ciki szerintem.Anyáék szerint elég visszahúzódó vagyok ezért nem kaptam meg a fenti szobát mert akkor állandóan ott kuksolnék...Elvileg jövőre/idén fogunk festetni szal nyugodtan adhattok ötleteket is :)

2011. júl. 3. 17:11
1 2
 1/14 anonim válasza:
90%

1. Ilyen!!!!!!!!!!!!!

2.nem gáz, ez van ezt kell szeretni

3. hány éves vagy?

2011. júl. 3. 17:31
 2/14 anonim ***** válasza:
92%

Nem nagy kunszt lefesteni egy falat. Vesztek egy doboz festéket, kicsit beszínezitek /pl halvány sárgára/ és nekiesel. Én általános iskolás voltam, amikor segítség nélkül átfestettem a szobámat/ tudtak róla és az anyagot is anyuék vették/. Olcsóbb, mint ha festőt hívtok!

Kérdezz rá, hátha belemennek!

25N

2011. júl. 3. 18:00
 3/14 A kérdező kommentje:

első:jólvan:$ ez az msn hatása...*-*

második:jóó.az az igazság hogy már megszoktam...de nem szeretem*-* és 13leszek

harmadik:jó megpróbálom :) de akkormár mindenképp lilát.és most nem dicsekvésből de az nem annyira számit h mennyibe kerül :$ csak anyáék nem nagyon érnek rá.

2011. júl. 3. 18:45
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Harmadik vagyok: Biztos vagy a lilában? Csak mert az erőteljes színek kikeverése elég rizikós-és ha szárad szerintem még kicsit világosodik is. Meg ott jobban kitűnnek a hibák. Ha maradnál a sima világos színnél és lila motívumokkal díszítenéd? Nem pillangókra gondolok, hanem valami matricákra vagy nonfiguratív festésre. Hm? :)
2011. júl. 3. 18:48
 5/14 A kérdező kommentje:

utolsó:Hát lehet hogy igazad van:)

De eddig úgy terveztem h lila és van egy falrész ahol a fésülködőasztal van,hogy oda egy szivárványt...

És valahogy úgy kéne majd,hogy fehérek a bútorok...de azt lelehet marni és átfesteni csak az ugye kicsit macerás...

de mondjuk ha mondjuk orgonaszínű fal és azon valami sötétebb minta...szerintem az úgy jól nézne ki...:)

2011. júl. 3. 20:31
 6/14 A kérdező kommentje:

[link]

-az ijesmi feelingű tapétákat imádom:)

2011. júl. 3. 20:33
 7/14 anonim válasza:
100%
Nem annyira gáz.Főleg ha az enyiméhez mérjük.Rock/meátl zenét hallgatok és rózsaszín a szobám -.- 3.-os koromban lett befestve.Kicsit hülyén néz ki a Tankcsapda,Ossian,Metalfest,Tűzmadár poszter a rózsaszín falamon...
2011. júl. 3. 20:38
 8/14 anonim válasza:
100%
Az ilyesmi - nem ijesmi, ugyanugy mint az ilyen, tanuld mar meg, a ragyogodat!!!
2011. júl. 3. 21:01
 9/14 anonim válasza:
A lila nagyon jó szín. Nekem is volt olyan színű falam. Most bordó. Mind a kettő sötét szín, és igaz világosodott egy kicsit, amikor megszáradt, de én imádom/tam mindkettőt. Amúgy sokkal egyszerűbb, ha előre kevert festéket vesztek, mert ha elszámoljátok, és kevesebb lesz, akkor lehet pont ugyan olyat venni, viszont ha kevertetitek, soha az életben nem kevernek mellé ugyan olyant. És ha ti festitek, érdemes 1 rétegűt venni. Hamarabb kész van, és nem lesz foltos. Persze ha rendes festők festik, akkor majd ők elintézik.
2011. júl. 4. 01:13
 10/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a kommenteket:)

Nemtudom.Anya nem nagyon szeretné ha sötét lenne a szobám emrt a tesómé is sötétnarancs volt és utálta.De én mindenképp lilát szeretnék:D

2011. júl. 4. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!