Milyen legyen a szobám fala? 14/L
Figyelt kérdés
nem tudom mihez kötni a színt mert idáig mindennek más színe volt, de a fal halvány lila volt ami most már szinte fehér de rengeteg poszterrel fedtem le. a bútorok többsége világos barna az ágy krémszínű egy kis kékkel a fotel kék a függöny pedig fehér-rózsaszín. nem szeretnég eygszínűt mert arra hamar ráunnék. ötlet?2011. júl. 3. 14:25
1/5 anonim válasza:
Szerintem legyen kék :D de csak azért mert az a kedvenc színem :D amúgy sokféle képp variálhatod nekem pl. narancssárga a szobám és 4 piros csík van benne elszórtan. A tesómnak a szobája 2 oldala kék a másik 2 oldal pedig zöld :D sok lehetőséged van :D
2/5 hot_kiss válasza:
Ha nem szeretnél egyszínűt, akkor mindenképpen valami "mintát" festess bele. Csíkok, kockák, háromszögek, bármi minta.
Vagy pedig festesd egyszínűre és vannak "falmatricák", amiket kézügyességgel fel is lehet normálisan festékkel festeni a falra. Szerintem nagyon sokat tud dobni a szoba hangulatán, annak ellenére, hogy egyszínűek a falak.
3/5 anonim válasza:
Nemtudom mennyire szereted a rózsaszínt :D de lehetne pl alul világosabb felül 1-2 árnyalattal sötétebb majd középen egy neked tetsző bordűrcsík. Vagy bármilyen összeíllő szín és középen a bordűr... ;)
4/5 anonim válasza:
Legyen vajszínű, amire világos/sötét barnával festesz. Írd be google-ba, hogy falmatrica, ott találsz jó ötleteket és ha van egy kis kézügyességed szép egyedi szobád lesz :)
19/L
5/5 anonim válasza:
Ja és a falra felfestheted kedvenc idézetedet stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!