Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen színű legyen a szobám?

Milyen színű legyen a szobám?

Figyelt kérdés
Semmi ötletem sincs ezért tettem fel a kérdést, hátha jár itt valami lakberendező vagy valami okos ember. A bútorok fehérek, az ágy színe barna és zöld. Most zöld és sárga középen stukkó választja el. Szoba közepes méretű.
2011. júl. 2. 18:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem legyen vörös, fehér bútorokkal nagyon jól tud kinézni. Sokszor olyan luxusosabbnak tűnik tőle egy szoba.
2011. júl. 2. 18:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Narancssárgára festeném, festetném.
2011. júl. 2. 18:32
 3/11 A kérdező kommentje:
vörössel nincs bajom csak fiú vagyok és hetero...
2011. júl. 2. 19:23
 4/11 anonim ***** válasza:
71%

Sötétkék? vagy világoskék?

Az szerintem illene oda. esetleg lehetne ilyen középzöld, fekete falmatricával, az olyan stílusos :D Ha zavar az ágyad színe, esetleg terítsd le egy majdnem földig érő ágyterítővel, ami illik a faladhoz, de egy fekete ágyterítő is szép lehet, a faladhoz illő díszpáránkkal :D

Esetleg kedvenc együttese(i)d poszterével díszítsd ki a faladat, vagy ha nem akarod, hogy lehozza a vakolatot a ragasztó, vagy nyomot hagyjon, akkor írok egy ötletes kis megoldást:

Szerezz be tekercses parafát, vagy táblást vagy milyet akarsz a lényeg h elég jó nagy legyen. Ragaszd fel a faladra, vagy szögeld vagy nemtudom :D így kaps zegy elég nagy felületet amin cserélgetheted a posztereket anélkül, hogy a falad bántaná, bár ha ragasztóval teszed fel akkor szintén leszedi xd . Na és a felület szélét díszítheted kavicsokkal, ráragasztva, vagy szegecsekkel ha szereted a rockot.

Légyszi, majd mondj véleményt, szeretnék egy kis építőkritikát, ugyanis nagy álmom hogy lakberendező legyek :)

14/L

2011. júl. 2. 19:33
 5/11 A kérdező kommentje:
kicsit sötétebb barnában gondolkozom, az ágyas dolog jó ötlet, posztern nem nagyon szoktam felrakni, de azért köszi. :)
2011. júl. 2. 19:37
 6/11 anonim ***** válasza:

Júj, a sötétbarna is szép :) azon mutatós lenne a fehér falamtrica, olyat tudok elképzelni, hogy ilyen város oldalról, nem tudom elmagyarázni, de lehet kapni. ilyen körvonala a házaknak, az olyan mutatós pl egy polc felett :)

Ó, rakhatnál ki posztert, annyira feldobja a szobát, nekem az egyik falam be van borítva velük, mondjuk én igyekszem befedni a falam ,emrt nem testik a színe, majd át akarom énis festeni :D

2011. júl. 2. 19:48
 7/11 anonim ***** válasza:

ja és én voltam megint, az aki a hosszút írta :D

14/L

2011. júl. 2. 19:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem rozsdabarnát márványozva,gyönyörűűű
2011. júl. 2. 20:00
 9/11 anonim válasza:
100%
Én nem olvastam az előző válasokat,de én a mogyoróbarnát ajánlanám.Mivel a bútoraid fehérek és az ágyad pedig barna(bár nem tudom,hogy milyen barna) szerintem jól nézne ki.A mogyoróbarna nem nyomja össze a szobát,ráadásul nyugtató hatású és egy kicsit elegáns beütésű.Kicsit modern és kicsit régimódi is egyben.
2011. júl. 2. 22:31
 10/11 anonim ***** válasza:

A mogyoróbarna tényleg jó ötlet, nekem eszembe se jutott :)

14/L

2011. júl. 3. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!