Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mit tartasz az éjjeliszekrénye...

Mit tartasz az éjjeliszekrényedben?

Figyelt kérdés
Hány éves vagy, és férfi, vagy nő, vagy gyerek?
2011. júl. 2. 17:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A tetején vagy egy digitális óra, szemüvegtok, lávalámpa és a távirányítók ha alszom. Benne van folyékony szappan, sampon, kontaktlencse, elektromos fogkefe pótfej, villanykapcsoló (az eredeti, mert nekem van saját világítós, és kicseréltük).
2011. júl. 2. 18:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

hát a fejemnél egy magas polc funkcionál éjjeliszekrényként :D

Tetején: két converses doboz, benne körömlakkok, ékszerek, körömreszelők, sminkek. egy topjoyos üveg benne egy kakas formájú nyalóka. dezodor, körömlakkok, 3 könyv, napszemcsi, fülbevalók.

első polc: megintcsak két converses doboz, benne hajsütővas cserélhető fejei, meg a másik üres. Itt rejtegetem a napóm. 1 könyv amit olvasok.

lejjeb kacatok, és az im-gyűjteményem :D

2011. júl. 2. 19:42
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
ja és 14/L
2011. júl. 2. 19:43
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már nincs, de amíg volt:

pár régi magazin, öngyújtó, gyertyák (ha elmenne az áram), körömcsipesz és reszelő, gyógyszerek (görcsoldó, fejfájáscsillapító, lázcsillapító, köptető...), csoki, cukorka valamilyen édesség, testápoló, arckrém, egy üveg víz, aktuálisan olvasott könyv, szemüveg, szúnyogcsípésre kenőcs.

18L

2011. júl. 3. 23:11
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Meg kell reformálnom akkor az enyémet! Először is elmegyek venni ilyen 6 segédeszközt :)

Most cipősdobozok vannak benne: számlák, orvosi papírok henne, arcfesték(ez munka nekem) Semmi értelme. Maszázsolajakat fogok bele rakni, pávatollat, könyvet, füstölőt. lábkrémet...

2011. júl. 8. 17:43
 16/16 anonim válasza:
15 L: Könyvet és alvómaszkot
2011. júl. 18. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!