Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit tartasz a spajzban?

Mit tartasz a spajzban?

Figyelt kérdés
Mikor megveszitek a fát tüzelni,akkor hol tároljátok?Mutatnátok róla képet?
2011. szept. 20. 18:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát, spájzban nálam liszt,cukor, fűszerek, lekvárok ilyesmik vannak. Tüzifa még véletlen se!
2011. szept. 20. 18:42
 2/8 anonim ***** válasza:
A spejzban én is élelmiszert tartok Tüzifát a fáskamrában szokás tartani.
2011. szept. 20. 20:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát, az érdekes lenne, ha a spájzban fát tartanának! :D

Egyrészt el sem férne, másrészt a koszos fát nem szívesen hurcolnám végig a konyhán és az egész lakáson a kazánházig. Nem sok értelme lenne.

A spájzban liszt, cukor, rizs, tészták, konzervek, ilyesmik vannak. Ja, a kenyeret is ott tartjuk általában és több csomag ásványvizet, üdítőt is, ami egyszerre nem férne el a hűtőben.

A fát, mikor meghozzák, felaprítom és a garázs mellett a fal mellé felrakom egy rakásba. A garázs eresze elég széles. Így ha esik az eső nem ázik a fa, de a nap odasüt, a szél is éri, így tud száradni a felhasználásig.

Aztán télen behordom a pincében lévő kazánház melletti tüzelő tároló elnevezésű helységbe.

2011. szept. 21. 08:52
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom kitalálta ki,hogy arra gondoltam,hogy a spájzba rakjuk a fát.........:)

Csak két kérdésem volt és egyszerre írtam ki..ennyi az egész:)

2011. szept. 21. 13:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Ezt a moderátoroktól vagy az oldal üzemeltetőjétől kérdezd!

Kérdés kiírásakor a szabályzat 3. pontja (ha nem olvastad volna): "Ne kérdezz több különböző dolgot egy kérdésben. Akkor írj ki inkább több kérdést!"

2011. szept. 21. 16:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Speiz:

Egy szekrény, amiben van cukortartalék, lisztkészlet, búzadara, só, rizs, olaj, ketcup, konzervek, fűszertartalék, egyéb tartós élelmiszer, ritkábban használt konyhai gépek, tepsik, nyújtófa. Rajta pálinkatartalék.

Aztán egy stelázsi, azon zömével lekvárok, savanyúságok, méz.

Aztán egy kisebb polc, azon kenyérsütőgép, ja meg kenyér.

A fagyasztó is a speizban van.

És még egy polc lesz ott nemsokára a szakácskönyveknek...

Tüzifát nem veszük, de ha lenne, akkor valószínű a régi góréban lenne. Régről maradt, még össze nem aprított tüzifa pedig egymásra rakodva van szépen az udvar végiben, amitől nem lát át a szomszéd. :)

2011. szept. 22. 18:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Mekkora spájzotok van, hogy ez mind elfér benne? A miénk alig több 1m2-nél.
2011. szept. 22. 21:21
 8/8 anonim ***** válasza:

18:31-es vagyok, hát kb 3-4 m2 lehet a miénk. :)

És lehetne még polcokat feltenni, mert vagy 3,5 méter magas...

2011. szept. 23. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!