Milyen szerszámot+egyéb cuccot tartasz a kocsidban?
Figyelt kérdés
A régi "szerelhető" autók korában én egész komplett szerszámosládát tartottam a kocsiban,bikakábelt,tartalék olajat,ékszíjat,a kerékanyákhoz azt a nagy X kulcsot stb stb.Ti mit tatrotok lent a kocsiban?(Nem csak szerszámot,mást is írhattok).2011. okt. 27. 14:41
1/7 anonim válasza:
Kötelező cuccokon kívűl : bikakábel, vontatókötél, csavarhúzó, bicska, szerelőkesztyű. De sose kellett még egyik se. (Suzuki Swift)
2/7 anonim válasza:
A gyárilag benne lévő dolgokon kívül keresztkulcsot (mert a gyári kerékkulccsal le se tudnám venni a kereket), 8-10-13 villás/csillagkulcsokat, valahányas torx-ot a lámpa kiszedéséhez (izzócsere), néhány csőbilincset, csavarhúzókat (1 sima, 1 csillag), ragasztószalagot (textiles erősítésűt), műanyag gyorsbilincseket.
Meg egy palack vizet.
3/7 anonim válasza:
Vontatókötél,bikakábel, szerszámkészlet:többféle villáskulcs,fogó ,kés,csőbilincs, kábelkötegelő, kerékfúvókompresszor ,szigszallag, defektspray, elemlámpa,kis kanna benzin, víz, tartalék kuplungbovden és gyújtógyertya, fékfolyadék,elektromos és kötöződrótok, biztosítékok.
4/7 anonim válasza:
Egy eleg hianyos 3/8-os dugokulcskeszletet, egy kombinalt fogot, egy csoros fogot, rongy, egy kis olaj, na meg csavarhuzok. A legfontosabb a WD-40 mert az elosztofedel ha beparasodik vagy vizet kap akkor csak befujom es minden rendben. Egyebkent egy Mitsubishi Magan 1994-bol
5/7 anonim válasza:
Ja majd el felejtettem a Legfontosabb: Egy Pluss Teknos es Egy Pluss Katica. A legfontosabb az azonositas szempontjabol mert Rengeteg olyan auto rohangal mint a mienk azonos szin es karosszeria...sokszor parkol melletunk teljesen azonos auto...
6/7 anonim válasza:
Mitsu Magna? Talán Ausztráliában élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!