Milyen színű lehetne a szobám? 14/L
Nincs ötletem. Most zöld a falam(alma zöld). Átakarom a nyáron festetni, narancssárga kihúzhatós ülőgarnitúrám van, bordó és világos, már szinte fehér függönyök, sötétebb sárga(nem narancs, nem okker, citrom, de nem az a rikító) mintás sarok ülő, fekete fehér dohányzóasztal, és világosbarna szekrénysor. Akarok még majd üvegfestékkel festeni az ablakomra, de azt már csak később. Plafont nem lehet külön színre, mert így van a fal: [link]
egyszínűre szeretném. de nincs ötletem...:S
miért kell itt lepontozni valakit? létezhet itt egyáltalán haszontalan válasz?
azért, mert nem egyezik az ízlésetek az övével?
csak javasoltam valamit -.-
uramég...
Dacára annak, hogy én spec. nem szeretem a krémszínt, mégis felpontoztam azt a választ...
mi a baj a kékkel, cseszd meg? -.-
szerintem tökéletes lenne a kék is, és a többi is. :) majd még beszélek anyáékkal, és majd döntök.:)
köszönöm a válaszokat. :)
Ha nagyon akarod lehet kétszínű a szobád. Például minden fal vanília szín lenne kivéve, azt ahol a képen a szekrény van, az pedig narancs valamelyik árnyalata.
Esetleg ez is egy példa: [link]
a függőleges rész egyszínű míg a ferde tető rész mintás.
Így te is feloszthatod csak inkább egy színt (ami már amúgy is szerepel valamelyik bútorodon) két árnyalatát használd és ne mintát, mert a színes bútoraid között zsúfoltságot keltene.
Sok sikert és egészséges éveket kívánok az "új" szobádhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!