Nem csúnya ha a falra kívánt kinyomtatott képeket nem teszem keretbe? Mivel tegyem fel a falra (ragasztógyurma, cellux, szög)?
Szerintem keretben ízlésesebb, de összképtől függ.
Én patafixet javaslok (bluetech).
függ attól, h mit ábrázolnak a képek.
szerintem is blue teck-kel tedd fel. de a keret a legesztétikusabb.
Bocsi, de én 13 évesen nyomtam fel a falamra a posztereket meg a képeslapokat bluetackkel meg celluxszal. Gondolom te nem kamasz vagy, és nem a szobádat, hanem a lakásodat szeretnéd dekorálni.
Jobban néz ki, ha keretbe teszed a képeket. Ha sima fa keretet veszel, azt olyan színűre festheted, ami illik az adott helyiséghez. Vagy ha zavar maga a "keret", akkor lehet kapni ilyen klipszes keretet is különböző méretekben: [link]
Ha a képekkel dekorálni akarsz, akkor csakis keretben tedd fel őket. Nekem van fenn a falon néhány papír ragasztógyurmával, de nem sík a papír, nem szép. Viszont mivel fontos adatok vannak rajta, amire rendszeresen írok, nem tudom bekeretezni.
De a képeket mindenképp tedd keretbe. Drágább, de ezerszer normálisabban néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!