Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen színű fal illene a...

Milyen színű fal illene a szobámba?

Figyelt kérdés
Sima festék lesz, a szobabútorom halvány zöld, megtörve fehér díszekkel. A szoba egyik oldalát el is foglalja, a szobám 20m2. A franciágy halvány barna színű. Ezen felül van egy fehér számítógépasztal, és barna laminált padló. Én mentazöld színre gondoltam, a kék elütne szerintem. Viszont a bútorom így nem fog nagyon "beleárnyékolódni" a fal színébe?
2011. jún. 24. 19:14
 1/8 anonim válasza:
70%
Szerintem tök jó lenne csak simán fehérre meszelt fal, és rajta mondjuk zöld színű mintákkal, vagy ha csak sima fehér, akkor nagyon sok kép, tárgy, kisebb polcok, csentresek a falon. :)
2011. jún. 24. 19:47
 2/8 anonim ***** válasza:
41%

szerintem a narancs jól menne hozzá. a zöldben tényleg elveszne a bútorod.

nekem a nappalim narancs, az előszobám limezöld, és a kettő tök jól mutat egymás mellett :D

2011. jún. 24. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem is a narancs!Vagy a sárga valamely árnyalata.Igazi vidám nyári lenne tőle a szobád!
2011. jún. 24. 23:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Hozzátenném hogy fiú vagyok, 20 éves...
2011. jún. 24. 23:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

a nari nem búzás, ne izélj már!

egyik fiú haveromnak is nari-zöld a szobája, és tuti 100, h a lányokat szereti :)

2011. jún. 24. 23:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem fehér/krémszín legyen a bútor mögötti fal, a többi pedig világoszöld.
2011. jún. 24. 23:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Fehéret választanék! Az időtálló és ezzel érévnyesülne a legjobban a bútorok színe.

Szerintem a narancs vagy más feltűnöbb szín túlzsúfolttá tenné. Mondjuk ezt lehet azért gondolom így, mert rosszul vagyok a meleg színektől :D.

Most, hogy így belegondoltam a mentazöld nem is hangzik olyan rosszul, HA csak az egyik falat fested olyanra.

[link]

[link]

Csak vigyázz, ne legyen kórházi hangulata :D

2011. jún. 25. 17:04
 8/8 anonim válasza:
100%
Valami világos színt, pl. krémszín.
2011. jún. 26. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!