Jók lennének ezek a képek a szobámba?
van 3 képkeretem. Eddig úgy volt hogy a barátnőkkel közös képet rakok bele de nem találtam semmi jó közöset, csak olyan amin pl. csak ketten vagyok a barátnőmmel de akkor a másik bnőm sz.rul érezné magát. ezrét úgy döntöttem hogy más képeket rakok belé. Melyik 3 legyen?
Ácsi-bácsi! Gondolom hagyományos és nem digitális képkeretről beszélünk, úgyhogy először is nézdd meg hogy milyen a képkeretek képaránya, mert itt legalább 3 külöböző féle van. Nem tudom hogy neked ezek a képek otthon megvannak-e nagyban, de ha ezeket az ultra-pici verziókat akarnád kinyomtatni/kinyomtattatni egy stúdióban akkor semmi nem látszódna belőle élőben úgyhogy ezeket felejtsdd is el, keress egy nagy képet ami alkalmas erre a célre. Otthon pedig ne akardd kinyomtatni, hacsak nincs kíváló minőségű fotópapírod és többszázer forintos profi színes nyomtatótok.
Na ennyit a dolog stilisztikai részéről, azt meg már hogy neked ezek a képek mit jelentenek nem tudhatjuk, mindenesetre ne az alapján válassz hogy melyik a szép meg jópofa, hanem hogy neked melyik tetszik. Ja és találj ki valami jó magyarázkodó szöveget a barátnőidnek hogy miért nem az ő képeik lógnak a faladon, vagy készítts velük közös képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!