Nagyon gáz ha nem akarok függönyt a szobámba?
Figyelt kérdés
2011. szept. 24. 12:14
1/11 anonim válasza:
Nem. A te dolgod, hogy mit teszel a szobádba. Ha nem tetszik a függöny, akkor ne tegyél.
2/11 anonim válasza:
Hát akkor mit teszel hogy ne lássanak be? Reluxa, redőny??
3/11 A kérdező kommentje:
reluxa van.
2011. szept. 24. 12:25
4/11 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Ha neked így tetszik.
Én pár éve voltam Németországban. Abban a kis városban senkinek nem volt függöny az ablakán. Ha volt is függöny, inkább díszítő jelleggel az ablak körül, átvetve a karnison. Nem is lehetett behúzni. Engem nagyon zavart, hogy minden hová be lehet látni.
A hálószobákban volt csak reluxa, redőny de csak este húzták be.
5/11 anonim válasza:
Hollandiában is a legtöbb ház ablakaiban nincs függöny!
6/11 anonim válasza:
Nem gáz, ha neked így tetszik. Engem zavarna, ha belátnának, ezért van függöny.
7/11 anonim válasza:
Nem. Lehet kapni olyan üveget is, amin keresztül nem látnak be, csak te látsz rajta ki, vagy láttam már olyan fehér átlátszó ablakot, amin szintén nem lehet belátni.
8/11 anonim válasza:
nálunk redőny van és a konyhában nemátlátós ablak. Én csak dekoráció jelleggel szeretnék függönyt.
12/L :)
9/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2011. szept. 25. 13:37
10/11 anonim válasza:
nekem is csak bambuszrolóm van. hamarosan cserélek fa reluxára, mivel azzal jobban lehet árnyékolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!