Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hol lehet ingyenesen elkészíte...

Hol lehet ingyenesen elkészítettni egy ház alaprajzát?

Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 09:49
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
100%
Te akarod elkészíteni? ha igen akkor leszeded netről az archicad nevű programot, van ingyenes verziója, már nem tudom melyik oldalon
2011. jún. 17. 09:56
 2/26 A kérdező kommentje:
Akár én is. Azért ugye egyszerűbb lenne, ha hozzáértő készítené. :) Szerinted van olyan, h az valaki ingyen megcsinálja?
2011. jún. 17. 10:01
 3/26 anonim ***** válasza:
fogsz egy darab papírt és felrajzolod magadnak. ez ingyenes. ha olyat szeretnél, amivel építkezni is lehet, akkor azért fizetni kell.
2011. jún. 17. 10:02
 4/26 anonim ***** válasza:
attól függ hogy mire szándékozod használni ezt az alaprajzot... ha csak magatoknak hogy meglegyen akk meg lehet rajzolni de ha rendes építési tervnek annak szerintem nem fogsz találni olyat aki ingyen csinálja..
2011. jún. 17. 10:03
 5/26 A kérdező kommentje:
2 szobából szeretnénk hármat.
2011. jún. 17. 10:10
 6/26 anonim ***** válasza:
Senki nem fogja megcsinálni ingyen! Miért is csinálná? Ha valakinek ez a munkája, akkor pénzt kér érte!
2011. jún. 17. 10:35
 7/26 anonim ***** válasza:
Sehol. Emberek legalább hat évig tanulnak, nem kevés időt,pénzt, energiát szánnak rá. Majd elhelyezkednek, iszonyú mennyiségű munkával küzdenek a megélhetésért. A fentieket építészeknek nevezik. Ez egy szakma. Ők abból élnek, hogy alaprajzokat és számos egyéb tervet készítenek. Ha ingyen csinálnák, éhen halnának.
2011. jún. 17. 10:36
 8/26 anonim ***** válasza:

Manapság? Ingyen? Ilyesmit? Kizárt.

Amúgy van egy ilyen oldal,hogy www.szivesseg.net .

Oda rakd fel,bár én ilyesmit ingyen már csak azért se kérnék senkitől,meg nem is vállalnék el,mert akkor ennyi erővel ha a házatok összedől,akkor ő takarózhat azzal,hogy hát basszus ingyé' csináltam,nem jött össze...vagy ne akarjatok klasszis minőséget.

2011. jún. 17. 10:36
 9/26 anonim ***** válasza:

Saját kezűleg. De teljesen ingyen akkor sem fogod tudni megoldani.

Mi magunk csináltjuk a ház felújításának a tervezését, de még akkor is kellett egy építész, aki aláírta a nevét, mert hiába volt jó a terv, ha nem építész készítette, akkor nem engedélyezik a megépítését.

Ha jól emlékszem, 15 ezerbe került az, hogy megnézte és azt mondta, oké, megépíthető, és aláírta hogy ő csinálta. Ha terveztettük volna, akkor ennek a sokszorosába került volna.

Saját kezűleg meg a legegyszerűbb milliméterpapíron dolgozni, mert mire megtanulod valamelyik program használatát, addigra kézzel már rég lerajzoltad.

2011. jún. 17. 10:46
 10/26 anonim ***** válasza:

Építész/építőmérnök vagy?

A) igen -> ingyen van

B) nem -> fizetned kell érte

2011. jún. 17. 12:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!