Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Lecserélnétek a fűrészporos...

Lecserélnétek a fűrészporos tapétát?

Figyelt kérdés
Új házba költöztem ahol fűrészporos tapéta van, nem tudom mennyire ó divatú ez vagy mennyire divatos ez még manapság de nyilván teljes jó állapotban van a ház a tapéta meg minden...
jan. 31. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:

A divat nem számít. Az a lényeg, hogy neked tetszik-e.

Én egy tisztasági festést azért megejtenék rajta.

jan. 31. 19:02
 2/4 anonim ***** válasza:
66%

Nem! Nálam a legtöbb helyiségben az van, persze festve. Eleve utálom is a csupasz falat. Tapétás korszakban nőttem fel, és mikor leszedtük, akkor hallhatóan kongott a szobám, így kb 2 hét után tapétáztam.

Pl a Polifarbenak nagyon jó színei vannak, fűrészporost meg 2-3x is lefesthetsz, szóval nem hinném, hogy ódivatú lenne egy jó alap a festésnek.

jan. 31. 19:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem venném le ugyanúgy lezfesteni mint a falat.

Ezért is nem értettem régen hogy akkor minek?

febr. 1. 08:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekünk is az van, így költöztünk be. Tisztasági festés volt és kész. Van két kicsi gyerekünk, mellettük soha nem szedném le. :D Kényelmes, hogy ha odaverik valamelyik járgányukat a fal sarkához, nem jön le rögtön vakolatostól, ha összetapicskolják, marha könnyű ézsrevétlenül újrakenni egy vékony réteget, stb. Csak az előszobánkban nincs fűrészporos, nem is szeretem.

Egyébként a tapétát sem szerettem soha, de szerintem baromi előnyös jelen élethelyzetünkben. Nem feltétlenül divatos, de pont lesz*rom.

febr. 1. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!