Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » S. O. S. Mivel dobjam fel a...

S. O. S. Mivel dobjam fel a szobámat?

Figyelt kérdés

kb.3 hete kaptam meg a vendágszobánkat..

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

mivel tudnám kicsit otthonosabbá,tinilányosabbá tenni?Ha lehet linkeljetek..valamint a posztert ne irjatok mivel nem hiszem hogy engedik a szüleim hogy poszert rakjak a falra..köszi mindenkinek előre!13/L

2011. jún. 16. 14:49
1 2
 11/14 anonim válasza:
de persze csak ha a szüleid megengedik (előző vagyok)
2011. jún. 18. 14:58
 12/14 anonim válasza:

megint az előző xDDDDDDDD

[link]

[link]

2011. jún. 18. 14:59
 13/14 anonim válasza:

megint én bocsiii :S

[link]

2011. jún. 18. 15:04
 14/14 anonim válasza:

Sztem a szoba színével nincsen baj , csak a szekrénysorra aggatott képek meg matricák nem túl szépek!! (egyébként én is így próbáltam feldobni a szobámat amikor megkaptam XD bocsi ha megbántottalak :( ) én a helyedben egy pár színes kaspóval meg valami virággal dobnám fel a szobát. Én e szerint a rendszer szerint rendeztem be a szobámat:

-legyen egy kis tanulósarok (lehetőleg ablak közelben)

-legyenek tárolódobozok ( ha mintás akkor nagyon feltudja dobni a szobádat)

-az ágyad mellé rekj egy kis szekrényt ,és a tetejére meg lámpát (meg könyvet amit olvasol)

-csinálj egy kis dicsőség falat ahol az okleveleket meg az ilyeneket rakod ki

-én csinltam a sarokba egy ilyen kis "lazító sarkot" oda raktam a laptop asztalomat (összehajthatós az a picike)és a sarokhoz támasztottam, egy csomó párnát mivel ez a padlón volt raktam oda egy birkát és ott szoktam gépezni :D

-a helyedben raknék be egy íróasztalt ami fölé mehetnének polcok (nekem úgy van)

-ha van babzsákod akkor azt valahova a TV közelébe tenném (ha van TV-d) meg raknék jó sok színes párnát,meg tarkabarka ágyneműhuzatot!! hát kb. ennyi bocsi hogy most írok de lehet hogy még jól jön valami!!

2013. márc. 2. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!