S. O. S. Mivel dobjam fel a szobámat?
kb.3 hete kaptam meg a vendágszobánkat..
mivel tudnám kicsit otthonosabbá,tinilányosabbá tenni?Ha lehet linkeljetek..valamint a posztert ne irjatok mivel nem hiszem hogy engedik a szüleim hogy poszert rakjak a falra..köszi mindenkinek előre!13/L
az egyik falad nagyon üres oda lehetne tenni valamit.
másik a bútorok nagyon örgesek,gyűjthetnél rá nyáron pénzt egy újra
Na nézzük csak:
- ha megengedik, hogy a szekrény üveges részéből valahová máshová pakold a porcelánokat, akkor oda tehetnél mondjuk könyveket, apró kis barátnőktől kapott csecsebecséket, emlékeket, vagy ha van parfümöd, azokat is tarthatod ott. Én nem ragasztanék ilyesmiket a szekrényre. Tényleg túl komoly a te korodhoz, de mondjuk inkább vegyél vagy készíts színes, mintás képkereteket, és azokat rakd ki rá, vagy valamilyen szobrocskákat.
- a falra valamilyen képeket - nem posztert, hanem pl nemrég láttam, hogy lehet venni szép keret nélküli, de felakasztható képeket nem túl drágán pl. marylin monroe-ról, vagy ilyen new york-i. párizsi utcarészletről. De ha kiraktál már valami szép puzzle-t, azt üvegezőnél be lehet fogattatni 2 üveglap közé, és azt is ki lehet tenni a falra
- ablakhoz ilyen kókuszrostból készült, felakasztható lepkék meg virágok, vagy a katica is aranyos, attól függ, mit szeretsz
- egy függöny-és szőnyegcsere is sokat változtathat (bár nekem így 20on fölül bejön a szobád így, ahogy van, de megértem, hogy valami tinisebbet szeretnél) :) és valami csajos takaró az ágyra és az ülőalkalmatosságokra - mondjuk olyasmi színben, mint a fal
- díszpárnák
- A falra jöhetne még mondjuk valahová egy nagy parafa tábla, amire képeket, emlékeztető cetliket tudsz tüzgélni, és azzal folyamatosan változtathatod a szobád :)
Tetszik, hogy vannak növényeid! Igaz, hogy gondozni kell őket, de szerintem szép. És te is ültethetsz valami kis tálba vagy régi akváriumba kaktuszt, szórj közéjük köveket, beleszúrhatsz a földjükbe különféle díszeket - ilyesmit lehet készen venni, nem drága dolgok, de magad is készíthetsz hurkapálcára ilyen kis bigyókat :)
- hiányolok íróasztalt a szobádból, és jó volna valami polc is, apróságoknak - na meg tükör, elvégre lány vagy :)) És gratu az új szobádhoz! :)
az a szekrénysor nagyon gyatra. ha tudod, akkor cseréld, mert az egész szobát elnyomja.
a falszín jó, fiatalos.
valami világosabb, nyír hatású szekrényt vegyél inkább.
köszönöm a válaszokat!15:28 sokat segitettél, köszi és megfogadom a tanácsaidat!
még várok ötleteket!
Valóban az a szekrénysor nem valami divatos és komor egy kicsit. A helyedben kirakatnám és a helyére polcot tennék a falra, vagy álló polcot. Új szőnyeget vennék, vagy csak kivinném a meglévőt, ha nincs pénz újra. Viszont a függönyt lecserélném, az nem kerül sokba. Az ülőgarnitúrára és fotelre lehet kapni gumis huzatot, amivel be lehet vonni.
Mivel az ajtó szép fehér és nagyon illik a falhoz, ezért a helyedben fehér függönyt, fehér huzatot és polcot vennék. A falra valóban vehetnél egy képet. Linkelek pár dolgot.
[link] (Nekem is van ebből asztal polccal)
elsőnek is azzal, hogy elpakolod a ruháidat és megágyazol,
Annyira sötétnek néz ki a szoba, a függöny és a szekrény miatt szerintem. szép a szekrény de nem egy fiatal lánynak
vannak falra ragasztható matricák szerintem ez gyönyörű és illene is a faladhoz persze nem hinném hogy pont tudsz ilyeneket találni :) de szerintem ha elmész egy papírboltba ahol tudnak nyomtati akkor viszel egy képet hogy nagyítsák fel és legyen a hátoldalán olyan ragasztós bigyó de persze nem biztos hogy papírboltokban van ilyen lehetőség (ahol én lakok ott van :D) vagy lehet hogy fényképes boltban is meg tudják csinálni ezt. nézd meg a képet
pl.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!