Hogy dobjam fel a szobámat?
Nemtúl nagy a szobám. 13 éves lány vagyok és szeretném valahogy feldobni. A falam baracksárga a szekrényeim kékesek.van padlószőnyegem is ami halvány zöldeskék. Valami ötlet?(Nem akarok festeni meg semmi csak most lesz a szülinapom nemsoká és nem tudom hogy mit kérjek és ez jutott eszembe)Bármi normálisat mondhattok.
csak hogy tudjátok imádom a lovakat és egy kicsit "lovasabbá" is szeretném tennni.
Tegyél a falra lovas képeket, posztereket. Szülinapodra kérhetsz keretes képet, biztos szépek vannak. Vagy egy lovas puzzle: kirakod és bekereteztetitek.
Néhány színes cserepes virág, kaktusz vagy szobanövény nagyon fel tud dobni egy szobát.
Vagy egy új szőnyeg, új lámpa, szép színes sötétítőfüggyöny, ágytakaró, egy állólámpa.. Ilyesmik.
Előző vagyok.
Még eszembe jutott, hogy jól néznek ki a babzsákfotelek is. Vagy kérhetnél pár díszpárnát az ágyadra.
Ezt nézd meg -> [link]
A linkben a 3. képen a parafatábla szerintem tök jól néz ki, rakhatsz rá képeket, amik tetszenek vagy bármit.
Ha már sminkelsz, talán jól jönne egy sminkasztal vagy egy nagyobb tükör.
Nézd meg itt is, hátha vmi megtetszik: [link]
sötétet bíró növények:
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__kert__462691-milyen-no..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!