Rossz matracválasztásba nemsoká "belerokkanok"? Mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Két hónapja vettünk új ágykeretet, amihez új matrac dukált. Fitnessz matrac, középárban, ortopédikus hideghabból, középen két kókuszréteggel. Első használat után néhány nappal nagyon elnyomva ébredtem. Azóta mindkét karom könyékig zsibbad, a kezemet nem tudom ökölbe szorítani, egy kólásüveget nem tudok kinyitni, a kezem erőtlen, bár érzem és mozgatni tudom, de olyan vagyok, mint egy béna. A vállaimban olyat érzek, mintha egész nap fúrnák egy fúróval, sajog, a lábfejem pedig kétszeresére dagadt. Nem vagyok kövér, 64 kg, bár nem sportolok rendszeresen, egy Rubint Réka lemez nem fog ki rajtam. Lehet, hogy panaszaimat a martac okozza? Kétségbe vagyok esve. Már kivizsgálásra is elmentem, ahol semmi kóros elváltozást nem észleltek eddig. Most memory fedőmatrac vásárlását fontolgatjuk, csak félek, hogy az sem old meg semmit! Ja, a férjem nagyon kényelmesen alszik, neki semmi baja. Nagyon bánt a dolog! Eddig nem voltak hasonló gondjaim!2011. jún. 16. 12:46
1/5 anonim válasza:
Márpedig lehet a matractól,a tünetek tipikusak.
2/5 anonim válasza:
Ha a ferjed meg van elegedve,eleg lenne csak a tied kicserelni,a memory-val is ovatos lennek,ha van lehetöseged,vegyel az Ikea-ba,ott visszacserelik meg 1 honap utan is ha nem felel meg,bar auszriaba igy van.
3/5 anonim válasza:
Aludj pár napig máshol, pl. kanapé, ha van, kiderül.
Ha minden leleted negatív, valószínűleg nem jó a matrac, és hiába bánt - sajnos el kell adnotok (akár áron alul is) és másikkal próbálkozni. Szerintem az egészséged többet ér, mint a matrac, főleg mert most "csak" zsibbadsz, hosszú távon meg majd alig bírsz mozogni - akkor már jó matrac ellenére is.
4/5 anonim válasza:
A hideghab matracoknal az is gond lehet, ha nem vagy kövér, ugyanis ebböl több fokozatú van, ami a használó súlyához kell, hogy megfeleljen. Lehetseges, hogy a férjednek olyan súlya van, ami ehhez a martachoz passzol, neked meg nem, mert pl. könnyebb vagy. Ahol vettétek a martacot, ott reklamáljatok, mert nekik tudni kellene, hogy nem mindegy, hogy milyen súlyhoz melyik keménységüt adják - és ki kell cserélniük a megfelelöre.
5/5 anonim válasza:
Leírás alapján elég kemény matrac lehet, ami sokaknak kényelmetlen, és könnyedén okoz a gerincben kisugárzó fájdalmakat. Egyezkedj a bolttal, hogy vegyék vissza, de levásárolod az árat. Szerintem bele fognak menni, pláne, ha kicsit drágább matracra cseréled ezt. A memory nem rossz, de lehet, hogy az sem jó neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!