Mi számít napjainkba luxuslakásnak?
elsősorban a lakás elhelyezkedése.
Vagy védett lakóparkban, vagy olyan övezetben,ahol hasonló lakások vannak. fittnessteremmel,medencével portaszolgálattal ellátott házban.
A berendezés másodlagos
Versenyzésre is alkalmas méretű uszoda, vetítőterem, tucatnyi autóbeálló, legalább 100 négyzetméteres nappali, óriási, ősfás kert és személyzeti lakrész tatozik manapság már a budapesti luxusingatlanokhoz, melyek ára 300 millió forint fölött jár – derült ki a Világgazdaság cikkéből.hat szerintem iszap mind1 h hol helyezzkedik el...
luxus lakast es nem luxus környezetet kerdezett... luxus lakas., mindenkinek valami mas csendül be a füleibe e szo ertelmeben... egy koldusnak mar az is luxus ha egy agya van. de a mai vilag szamitasa egy luxuslakas több szaz negyzetmeterre erthetendö. pull, szauna ,hobby szoba, iroda, hal, nappali, 3vendegszoba... :) igenyektöl függöek.. függ a költsegszamolastol,Emellett természetesen 3-4 hálószoba és fürdőszoba kötelező, valamint a 100-140 négyzetméteres nappali. A személyzetnek lehetőleg külön helyiséget kell biztosítani, méghozzá nemcsak szobákat, hanem lakrészeket. Mindezt körülöleli a lehetőleg ősfás, ápolt kert.
számomra a luxuslakás ott kezdődik, h minden hálóhoz van fürdőszoba, külön helyiségben szauna, jakuzzi.
a konyhában minden high-tech, prémium minőségű házt. gépek.
a szobákban légkondi, falfűtés, extra minőségű burkolatok.
riasztó, portaszolgálat, gondozott kert.
az alagsorban úszómedence, fitness terem, szépségszalon.
valami ilyesmit képzelek el.
biztosan kihagytam pár dolgot, nem voltam még ilyen kéróban. jó lehet, de ha az ember megszokja az ilyesmit, akkor később nagyon nehezen tud lemondani róla, ha netán olyan helyzetbe kerül, hogy el kell adnia, és egy alacsonyabb kategóriájú helyre költöznie.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!