Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Egy 35nm2-es lakást mennyiért...

Egy 35nm2-es lakást mennyiért festene ki egy festő? És mennyibe kerülne egy olcsóbb laminált padló beépítése?

Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:

hol lenne ez a lakás? van ismerősöm, szépen, normális áron dolgozik. tud parkettát is rakni.

írj privit, ha érdekel!

2011. máj. 26. 23:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Én 150 ezret fizettem ekkora lakás festésére. Persze le kellett szedni a tapétát, glettelni, csiszolni.
2011. máj. 27. 08:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Az ár attól is függ, hogy milyen a munka. Nem mindegy, hogy csak egy kicsit kijavítják a repedéseket és már festhetnek is, vagy le kell vakarni a tapétát, az egészet kiglettelni, alapozózni, majd kétszer, háromszor lefesteni.
2011. máj. 27. 11:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi lennék, mdennyibe fájna.
2011. máj. 27. 16:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk (budapesti üzlet) a laminált padlót 700-1200 Ft között rakják a parkettásaink, ebbe benne van a szegélylécezés is, festőt is tudok ajánlani, aki olcsón dolgozik. Írj privit!
2011. jún. 1. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!