Nekem egy sima régi TV-m van. Mennyibe fáj összesen, ha pl. DigiTV adást szeretnék fogni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 13:32
1/16 anonim válasza:
Huha. Próbáld meg még egyszer megfogalmazni a kérdést.
2/16 anonim válasza:
Tök mindegy, milyen tévéd van. Ha megrendeled a DIGI szolgáltatást, attól függően milyen csatornacsomagot választasz, 2-3-4 ezer körül van havonta.
3/16 anonim válasza:
A TV típusának mindegy, hogy melyik szolgáltató adását nézed. A DIGI TV, mint szolgáltató analóg adást is ad.
4/16 anonim válasza:
szerintem a kérdező a szabadon fogható digitális tv sugárzásra gondolt (mindig tv) [link]
itt minden le van írva.
5/16 anonim válasza:
Havi 2700-ért már elég sok csatornát kapsz.
6/16 A kérdező kommentje:
Digi TX EXTra 990 ft havonta, de nem ez volt a kérdés, hanem az eszközök, amikre szükségem van hozzá.
2011. máj. 11. 15:03
7/16 anonim válasza:
ha előfizetsz valamire a vételhez szükséges berendezést (tv kivételével) a szolgáltató biztosítja, más (idegen)berendezéssel nem is lehet fogni az adásaikat
8/16 anonim válasza:
"Mennyibe fáj összesen": ez volt a kérdés, nem az hogy milyen eszközök kellenek hozzá...
9/16 anonim válasza:
"Digi TX EXTra 990 ft havonta, de nem ez volt a kérdés, hanem az eszközök, amikre szükségem van hozzá."
kérdező kommentje bocs....
10/16 anonim válasza:
Igen, a kérdező kommentjére reagáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!