Szerintetek ez akkora luxusnak számít? A VV nyereménye ez a lakás, igaz, hogy csak ennyit látni belőle, de ettől annyira el kell ájulni?
Én is valahogy úgy gondolom, mint az utolsó válaszoló :))
Egyedül a hatalmas terasz irigylésre méltó, mondjuk, mi kertes házban lakunk, de laktunk már panelben is, sőt terasz nélküliben is... szóval az tényleg nem kis méret.
Nem is tudom...így a videóból ítélve, tényleg nem nagy a lakás. Illetve nekem a stílusa sem annyira tetszik :) Nem érzem otthonosnak. A mi házunk ennél sokkal szebb..(igaz az családiház)
Ebben egy ici-pici konyha van, egy szintén kicsi nappali, kis háló... a fürdő szintén parányi. Hány m2? Nem értem, hogy miért mondják minderre, hogy luxus. A mi házunk sem luxus, de ennél sokkal nagyobb, stílusosabb.
Én is azt hiszem, hogy eladnám... Engem nem kárpótolna ez a hatalmas terasz, hisz egy kertes háznál ott a hatalmas füves kert...
Igen..kinek mi a luxus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!