Öszintén szólva nekem kimondottan terobbant hatásúnak tünik, és nem is igazán nevezném lakásnak, inkább valami mühelyböl átalakitott szükségmegoldásnak látszik.
2011. máj. 7. 16:00
2/12 anonim válasza:
van fogalmad róla mennyibe kerül egy ilyen lakás?
elárulom:
sokba
2011. máj. 7. 16:00
3/12 A kérdező kommentje:
Biztos sokba került... de a berendezés???
2011. máj. 7. 16:01
4/12 anonim válasza:
Csak a terasza nagyobb,mint a 3 szobás lakásom....
2011. máj. 7. 16:17
5/12 anonim válasza:
Én megnéztem a neten ezt a részt, a teljes lakás látszik benne. Egyáltalán nem luxus, max az ő kis világukban az, de a valóságban egyáltalán nem. Miért kell luxusnak hívni egy 2 szobás, berendezett lakást, aminek van egy terasza is? Ha hozzámvágnák ingyen, akkor is eladnám, vagy kiadnámbérbe, mert egy ilyen kis lyukban én biztosan nem laknék.
2011. máj. 7. 16:27
6/12 A kérdező kommentje:
Ne értsétek félre, én is repdesnék az örömtől, ha csak úgy kapnék egy ilyen lakást (igen, azt hallottam, hogy a terasza hatalmas nagy), és nagy boldogság is lehet akármelyik fiatalnak, aki megkapja, de a luxustól messze van szerintem.
2011. máj. 7. 16:34
7/12 anonim válasza:
Ezt úgy kell nézni, hogy mindegyik köcsög a faszát veri egész nap a villában, semmi gondja -baja az életben és még ilyen lakást is a segge alá raknak, csak mert bent volt.Szánalmas. ..az igazi kvízjátékoknak lehetne ez a nyereménye, amikor legalább tudást is kell mutatni ahhoz,hogy valaki nyerjen. Nem ilyen szarságért.
Tetszik ez a meghatározás: modern,letisztult,fiatalos.
Lehetne 1 picit másképp is:egyszerű mint a raklap,teljessen alap kecó,középszerű berendezés semmi luxus.Habár ekkora teljesítményért 1 tábori wc-t nem adnák.
2011. máj. 7. 22:04
10/12 anonim válasza:
Utolsó jól megmondta :D
Én se adnám a győztesnek. Nem érdemli meg, egész nap ott ül, piál, eszeik, cigizik (már aki), alszik, melegben van, nem kell semmit csinálnia. Erre kimegy, vki megnyeri oszt rögtön kap is egy lakást, amiért valaki egész áletében gürizik.
Mondjuk nekem kifejezetten nem tetszik.
Annyira eltűlzottan modern akar lenni, hogy már nem is szép.
Én megtartanám szerintem a saját lakásom, ha beköltözhetnék. azt meg eladnám jópénzér xD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!