Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen színű legyen a szobám?

Milyen színű legyen a szobám?

Figyelt kérdés

Ilyen bútorom van: [link]

Ehhez világos parketta lesz a padló, és van egy fehér fiókos szekrényem is. Szeretnék majd egy olyan kicsi Ikeás asztalt. Szeretem a feketét, a narancssárgát, pirosat, lilát, bordót, rózsaszínt. Valahogy úgy szeretném, hogy legyen egy fal ami sötétebb, és a többi világos. Vagy hogy vízszintesen mondjuk egy méter magasan el van választva, alul sötétebb fölül világos. Kellene szőnyeg meg függöny is. Milyen színeket válasszak? hogy csinálhatnám meg hogy az az egy-két szín dominál? Olcsón kéne mert nem elsz sok pénz rá! Köszönöm! ja és 14/L

2011. máj. 7. 14:41
 1/9 anonim ***** válasza:
A színes festék veszett drága, de szerintem ehhez max világos drapp fal menne. De a fehér is jó, látod, a képen is az van.
2011. máj. 7. 14:54
 2/9 anonim ***** válasza:

Az ablak, ajtó körül ilyesmi? [link]

Ehhez Op.art fekete-fehér szőnyeg. Fehér függöny?

2011. máj. 7. 14:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Második: ez jól néz ki :) De nem szeretem a világos színeket
2011. máj. 7. 15:04
 4/9 anonim ***** válasza:

És ilyesmi?

[link]

2011. máj. 7. 15:17
 5/9 A kérdező kommentje:
ez nem tetszik, túl kifinomult vagy ilyesmi. de azért köszi :)
2011. máj. 7. 15:25
 6/9 anonim válasza:
100%

Az fehér diszperzit festéket különböző színezőpasztákkal tudod színesíteni. Egy ilyen szín max 300 Ft. A plafon lehetne citrom, a falat pedig úgy képzelem el, hogy felső harmad része narancs, az alsó 2/3 része piros, amit egy vékony tapéta szalag választana el. Azt nem tudom, hogy a szalag milyen árban lehet, de nem hiszem, hogy olyan drága. Készíthetnél saját képeket, ami a fal színéhez menne, és az ellenkező színhez tennéd fel. Pl. a narancsra a pirosat, a pirosra a narancsot. Ezek a képeknek nem kell festőinek lenniük, akár egyszerű sokszögek is lehetnének rajtuk, a szín lehetne rajta a dominánsabb.

A függöny, és a szőnyeg egyforma bordó lehetne.

Remélem segítettem :)

2011. máj. 7. 17:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Én meg amondó vagyok, hogy a plafont fesd be pirosra, a falakat meg feketére, és meg van oldva a keleti kérdés.
2011. máj. 7. 17:20
 8/9 A kérdező kommentje:
17:14, nagyon köszi :) ez tetszik! mondjuk a sárga plafont kihagynám, de ez nagyon jó !
2011. máj. 7. 21:46
 9/9 anonim válasza:
Szívesen :)
2011. máj. 8. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!