Milyen színű legyen a szobám?
Ilyen bútorom van: [link]
Ehhez világos parketta lesz a padló, és van egy fehér fiókos szekrényem is. Szeretnék majd egy olyan kicsi Ikeás asztalt. Szeretem a feketét, a narancssárgát, pirosat, lilát, bordót, rózsaszínt. Valahogy úgy szeretném, hogy legyen egy fal ami sötétebb, és a többi világos. Vagy hogy vízszintesen mondjuk egy méter magasan el van választva, alul sötétebb fölül világos. Kellene szőnyeg meg függöny is. Milyen színeket válasszak? hogy csinálhatnám meg hogy az az egy-két szín dominál? Olcsón kéne mert nem elsz sok pénz rá! Köszönöm! ja és 14/L
Az fehér diszperzit festéket különböző színezőpasztákkal tudod színesíteni. Egy ilyen szín max 300 Ft. A plafon lehetne citrom, a falat pedig úgy képzelem el, hogy felső harmad része narancs, az alsó 2/3 része piros, amit egy vékony tapéta szalag választana el. Azt nem tudom, hogy a szalag milyen árban lehet, de nem hiszem, hogy olyan drága. Készíthetnél saját képeket, ami a fal színéhez menne, és az ellenkező színhez tennéd fel. Pl. a narancsra a pirosat, a pirosra a narancsot. Ezek a képeknek nem kell festőinek lenniük, akár egyszerű sokszögek is lehetnének rajtuk, a szín lehetne rajta a dominánsabb.
A függöny, és a szőnyeg egyforma bordó lehetne.
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!