Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mit gondoltok erről az ingatla...

Mit gondoltok erről az ingatlanról?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 10. 21:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

öcsém, 100 rugó egy földszinti, rideg ultramodern dobozért?

tudjátok miért fehér? mert egy ilyen lakás általában iszonyat sötét. gondolom a felújítás is azért történt, h valaki vegye már ki végre. bár kár volt ebbe a lakásba pénzt ölni...

ennyi pénzért Budán is kaphatnál ennél sokkal jobb lakást. a Lázár utca keskeny, sötét, egy darab fa nincs benne kb. én nem bírnék ilyen környezetben élni, de a te dolgod, ha kiveszed.

csak a véleményemet mondtam el.

láttad már élőben is, vagy csak képeken?

2011. ápr. 11. 11:01
 12/19 anonim ***** válasza:

[link]

itt valahogy szívesebben laknék, még ha nem is olyan hiperszuper ultramodern komfortos popókinyalós is a kecó :D

vagy netán itt?

[link]

és még olcsóbbak is, mint az a sötét földszinti lyuk.

2011. ápr. 11. 11:16
 13/19 A kérdező kommentje:

egyelőre csak képeken..

Most is ilyesmi házban lakok, és nem bírnám elképzelni magam egy "túlzsúfolt" helyen. Szeretem az egyszerű, letisztult dolgokat...

2011. ápr. 11. 12:54
 14/19 anonim ***** válasza:

oké, és a környezet, ahol maga a lakás van nem zavar?

nézd meg élőben, és meglátod, h egy földszinti, udvari lakás milyen sötét.

más, jobb helyeken is vannak minimál stílusú pecók, ennél jóval olcsóbban.

de ha ennyire bejön, próbálj alkudni. én nem hagynám, hogy ennyire hülyének nézzenek, hogy kifizetek egy havi fizut egy rossz fekvésű, nyomasztó helyen lévő lakásra.

2011. ápr. 11. 19:16
 15/19 anonim ***** válasza:
Korrekt. Szard le az ajvékolókat, ez nem rideg, hanem elegáns, és az ára is nagyon jó. Ha te nem veszed ki, lehet hogy nekem kell.
2011. ápr. 13. 22:03
 16/19 anonim ***** válasza:
Hm, helyesbítek.. a fan coil asszem az valami elektromos szarcsi, lehet hogy horror lesz a villanyszámla. Elsőre azt hittem, újépítésű. Azzal együtt még mindig nem rossz.
2011. ápr. 13. 22:06
 17/19 A kérdező kommentje:
hm, hát tényleg nincs valami jó helyen.
2011. ápr. 14. 23:10
 18/19 anonim válasza:
Baromi jól néz ki.. de sohasem adnék 100 rugot még egy palotáért sem
2011. ápr. 14. 23:22
 19/19 anonim válasza:

egyaltalan nem tetszett. orvosi rendelore emlekeztetett.

az egesz olyan szedett vedett , mintha beszabadult volna egy hozzanemerto a butorboltba aztan osszevasarolt volna mindent ami "modernek nez ki"

persze lehet hogy eloben mas a kepek sokszor csalnak

2011. máj. 6. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!