öcsém, 100 rugó egy földszinti, rideg ultramodern dobozért?
tudjátok miért fehér? mert egy ilyen lakás általában iszonyat sötét. gondolom a felújítás is azért történt, h valaki vegye már ki végre. bár kár volt ebbe a lakásba pénzt ölni...
ennyi pénzért Budán is kaphatnál ennél sokkal jobb lakást. a Lázár utca keskeny, sötét, egy darab fa nincs benne kb. én nem bírnék ilyen környezetben élni, de a te dolgod, ha kiveszed.
csak a véleményemet mondtam el.
láttad már élőben is, vagy csak képeken?
egyelőre csak képeken..
Most is ilyesmi házban lakok, és nem bírnám elképzelni magam egy "túlzsúfolt" helyen. Szeretem az egyszerű, letisztult dolgokat...
oké, és a környezet, ahol maga a lakás van nem zavar?
nézd meg élőben, és meglátod, h egy földszinti, udvari lakás milyen sötét.
más, jobb helyeken is vannak minimál stílusú pecók, ennél jóval olcsóbban.
de ha ennyire bejön, próbálj alkudni. én nem hagynám, hogy ennyire hülyének nézzenek, hogy kifizetek egy havi fizut egy rossz fekvésű, nyomasztó helyen lévő lakásra.
egyaltalan nem tetszett. orvosi rendelore emlekeztetett.
az egesz olyan szedett vedett , mintha beszabadult volna egy hozzanemerto a butorboltba aztan osszevasarolt volna mindent ami "modernek nez ki"
persze lehet hogy eloben mas a kepek sokszor csalnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!