Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » A szobám felét bordóra szeretn...

A szobám felét bordóra szeretném kifestetni. Milyen színű legyen a másik fele?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 4. 18:59
1 2
 1/11 Szafica válasza:
100%
erre énis kíváncsi vagyok... én világos barack sárgával tudnám elképzelni
2011. ápr. 4. 19:06
 2/11 anonim ***** válasza:
www.bien.hu oldalon nézz körül.
2011. ápr. 4. 19:06
 3/11 anonim ***** válasza:
De jó lesz, amikor majd megsüti a nap és 10-szeresére intenzül a rikítása! Biztos megvakulnék...
2011. ápr. 4. 20:06
 4/11 anonim ***** válasza:

fehér. a bordó elég sötét szín, valamivel ellensúlyozni kell.

arra figyelj, hogy az ablakkal szemben lévő falat fesd sötétre, a többit pedig fehérre.

így világosabb lesz a szoba.

2011. ápr. 4. 23:07
 5/11 anonim válasza:
Hát én a másik felét is bordóra festeném, mert én már csak ilyen konzervatív ízlésű vagyok.
2011. ápr. 5. 06:59
 6/11 anonim válasza:

Szerintem a fehér jó lenne hozzá.

A mi nappalinkban a domináló színek a bordó, a halvány (piskótás) citromsárga, a fehér és a barna. Igaz a fal a sárga, a sötétítő függöny, a szőnyeg a bordó és a laminált padló + a bútorok a barnásak, de nagyon jól harmónizálnak egymással.

2011. ápr. 5. 12:48
 7/11 anonim válasza:
NEKEM ILYEN A NAPPALIM ÉS EKRÜ A MÁSIK FELE.
2011. ápr. 5. 14:14
 8/11 anonim válasza:
Merész! Fent "A kérdés" fejléc színű zöld megy hozzá. Nálam a teljes fal és a hatalmas sötétítő függöny így van. A fal zöld.(erős zöld)
2011. ápr. 10. 07:40
 9/11 anonim válasza:
a barack szép hozzá, ha nem félsz a sötétben, én is ajánlom. nekem a fehér túl snassz, de valóban, a komplementer színe az erős zöld, ha jól emlékszem, fenyőzöld a neve, de jobb, ha a festékboltban a kezedbe nyomnak egy palettát, és választasz
2011. ápr. 11. 14:26
 10/11 anonim válasza:
Az én hálóm fele is bordó, a másik két falat én krémszínűre festettem. Szerintem szép. Láttam már olyat is, ahol a fehér volt a másik 2 fal, de szerintem ott nagyon nagy a kontraszt, nekem az abszolút nem tetszett. Színte rikított a fehér. Sok sikert!
2011. ápr. 11. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!