Mennyibe kerülne, ha ezüst színűre szeretném kifestetni a falat?
egyébként én nem tudnám elviselni, ha tiszta ezüst lenne a fal... nem nugtt meg, bezártságot kelt. Nekem. Inkább mondj neki valami világos színt: citromsárga, narancssárga... rózsaszín :) hidd el, ha kész lesz nem fogja jól érezni magát a szobában :S szerintem az oylan, mintha fekete lenne a fal, ill. fehér. a fekete gyászos, a fehér kórházias hangulatot kelt. az ezüst sem jobb.
előző válaszoló voltam.
*nyugtat
javítottam :)
Egyébként szerintem neten is nézelődj, hátha van valami webshop... De én sem láttam még ezüst falfestéket, ez tény.
hát, a magas fényű műanyag alapú festékek elég drágák,és nagyon mg kell nézni mit veszel, mert az ezüst könnyen szürke lesz...
Ez matt, és szerintem nem is ezüst, de az árakat jeleht látni.
lehet, hogy jobban járnál valami tapétával, az legalbb kiszámítható.
Mondjuk, szerintem is nyomasztó lesz nagy felületen, valami mintával meg kellene törni.
Tudom, hogy festéket írtál, de tényleg nehéz ilyesmit találni, arra gondoltam, hogy esetleg a tapétát kellene megnézni, pl. [link]
itt van ár is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!