Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyibe kerülne, ha ezüst...

Mennyibe kerülne, ha ezüst színűre szeretném kifestetni a falat?

Figyelt kérdés
Csak a lányom szobájában mert most fogunk festetni,és mindenáron olyat akar.
2010. aug. 2. 21:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
a festéktől függ... mármint a minőségétől.
2010. aug. 2. 21:44
 2/13 A kérdező kommentje:
értem,de még fogalmam sincs egyáltalán melyik fajtából kapható ezüst.mert az ilyen egyszerűekből csak ilyen alap színek vannak.
2010. aug. 2. 21:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

egyébként én nem tudnám elviselni, ha tiszta ezüst lenne a fal... nem nugtt meg, bezártságot kelt. Nekem. Inkább mondj neki valami világos színt: citromsárga, narancssárga... rózsaszín :) hidd el, ha kész lesz nem fogja jól érezni magát a szobában :S szerintem az oylan, mintha fekete lenne a fal, ill. fehér. a fekete gyászos, a fehér kórházias hangulatot kelt. az ezüst sem jobb.

előző válaszoló voltam.

2010. aug. 2. 21:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

*nyugtat

javítottam :)

Egyébként szerintem neten is nézelődj, hátha van valami webshop... De én sem láttam még ezüst falfestéket, ez tény.

2010. aug. 2. 21:48
 5/13 A kérdező kommentje:
köszönöm ezt a választ is,de az a gond hogy már egy jó ideje a fejébe vette,és ezt a képet vette alapul először: [link]
2010. aug. 2. 21:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

hát, a magas fényű műanyag alapú festékek elég drágák,és nagyon mg kell nézni mit veszel, mert az ezüst könnyen szürke lesz...

Ez matt, és szerintem nem is ezüst, de az árakat jeleht látni.

[link]

2010. aug. 2. 21:52
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

lehet, hogy jobban járnál valami tapétával, az legalbb kiszámítható.

Mondjuk, szerintem is nyomasztó lesz nagy felületen, valami mintával meg kellene törni.

2010. aug. 2. 21:56
 8/13 anonim válasza:

Tudom, hogy festéket írtál, de tényleg nehéz ilyesmit találni, arra gondoltam, hogy esetleg a tapétát kellene megnézni, pl. [link]

itt van ár is :)

2010. aug. 2. 21:59
 9/13 anonim válasza:
100%
Látom előttem is írták a tapétát, nem vettem észre :) bocsi :)
2010. aug. 2. 21:59
 10/13 A kérdező kommentje:
köszönök minden választ!
2010. aug. 2. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!