Mennyibe kerül szakemberrel kifestetni egy 12 négyzetméteres szobát?
Hááát....ekkora volumenű munkához majd kiküldik a segédet, aki bepacsmagolja a falat (meg a plafont:) És a végén elkérnek 30-50 ezer forintot, festéktől függően.
Ez igazán olyan kicsi felület...Semmiképpen nem megy házilag? Nem ördöngös dolog. Még időtöltésnek, szórakozásnak is jó.
Elég eltérőek az árak szakemberenként, és függ a falfelület állapotától is. Itt van egy példa, a tájékoztatás kedvéért:
Ez egy magamfajta amatőrnek is egy délutánba belefért. Ha nem kell glettelni, javítani, akkor semmiképpen ne hívj szakembert, meglátod, mennyire egyszerű diszperzittel festeni, magam is meglepődtem, amikor először próbáltam. nem csöpög, és gyönyörű egyenletesen bevonja a falat.
Egyébként alaphangon 30.000 környékén kérnek majd, de 5000 ft-ért szinte a legjobb minőségű festéket megkapod.
Persze te tudod.
Ha közel vagy, szívesen megcsinálom néhány ezer forintért, persze nem vagyok festő, de a munkában nem látsz majd különséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!